Hyvinvointikeskus avaa Toijalaan

Hyvinvointikeskus avaa Toijalaan

Hyvinvointikeskus avaa Toijalaan

Olemme avanneet Hyvä Olo Ilona hyvinvointikeskuksen uuden toimipisteen Toijalaan.
Toijala on kasvava Akaan kaupungin keskustaajama, mistä on nopeat kulkuyhteydet Tampereelle.
Hyvä Olo Ilona on uudistuva ja jatkuvasti kysynnän mukaan muuntautuva hyvinvointikeskus ja halumme on palvella asiakkaitamme mahdollisimman monipuolisesti.
Uuden synnyttäminen vaatii aina isoja ponnisteluja, mutta onnemme on, että Hyvä Olo Ilona on aktiivisten ja innovatiivisten ihmisten ympäröimä. Ihmisten, jotka luovat ympäristön, missä uudistuminen on mahdollista ja mielekästä.
Idea Toijalaan laajentumisesta käynnistyi siitä, että Toijalassa jo vuosia ihmisten hyvnvoinnista huolehtinut Sinikka Aronen kertoi aikeistaan siirtyä vietämään eläkepäiviä.
Koska pitkäaikanen hierojamme Anna-Maija Uutela on saanut oppinsa juuri Sinikka Arosen jalanjäljissä, tuntui luontevalta, että hän, hyvinvointikeskuksemme pitkäaikaisena luottohoitajana siirtyisi jatkamaan Sinikan viitoittamalla tiellä. Anna-Maijalla on jo yli 20 vuoden laaja kokemus ihmiskehon hoidosta ja hän on ollut aina kiinnostunut kuppauksesta. Anna-Maija on tehnyt Koskikadun hoitolassamme urheiluhieronnan lisäksi korvakynttilähoitoja ja kuivakuppausta. Nyt hän on valmistunut ”kuppariksi”.
Näillä toiminnoilla varmistamme, että vuosikausia Toijalassa hoitoa saaneet asiakkaat saavat palvelua jatkossakin ja voimme päästää Sinikan viettämään ansaitsemiaan eläkepäiviä.

Hyvä Olo Ilona tarjoaa Toijalassa kuppauksen lisäksi muitakin palveluita.

Testaa esimerkiksi turvesauna omalle tiimillesi.

Turvesauna puhdistaa ja elvyttää koko kehoa. Se vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja ääreisverenkiertoa, laukaisee lihasjännityksiä ja stressiä. Turve edistää ihon uusiutumista tukemalla ihon omaa vastustuskykyä.

Turvesauna sopii hyvin työhyvinvoinnin edistämiseen. Polttariporukat ja ja muut ryhmät ovat tervetulleita turvesaunaan. 1-6 hengelle.

Toijalassa tullaan vastaisuudessa tekemään muitakin hoitoja kuten Colonic-suolihuuhteluita, intialaista päähierontaa, hierontaa, akupunktiota, vyöhyketerapiaa, synnytyksen käynnistystä vyöhyketerapialla, jäsenkorjausta ja paljon muuta.

Kansanperinnehoidot ovat tulleet takaisin ja niille on koko ajan enemmän kiinnostusta. Nämä hoidot tukevat vahvasti funktionaalista eli terveyslääketieteen näkemystämme hoidoissamme. Kansanperinnehoidot ovat erittäin tervetulleet hoitomuodot palveluihimme koululääketieteen rinnalle.

Tervetuloa Toijalaan. Varaa aika hoitoihin tästä.
Toijalan toimipisteen yhteystiedot.
T. Hyvä Olo Ilona -tiimi