Ravintoainemittaus

Tiedätkö mitä kehollesi kuuluu? Tiesitkö että monista sairauksista, mm. nivelrikosta, voi kuntoutua ja monet sairaudet/oireet voidaan hoitaa ilman lääkkeitä? Kaikki, mitä tänään pistämme suuhumme, vaikuttaa kehossamme huomenna!
Kehon happamuus on yleinen ongelma ja on näin ollen yhteinen tekijä monille sairauksille. Hapan keho mm. hylkii kalsiumin ja monien ravinteiden imeytymistä. Siitä seuraa oireina mm. päänsärky, lihasjäykkyys, nivelrikko ja kalkin lisääntyminen nivelten alueille.
Ravintoainemittaus kertoo helposti ja turvallisesti kehosi ravintoainepitoisuuksista. Ravintoainemittaus mittaa helposti ja kivuttomasti kehostasi
– vitamiinit
– kivennäis- ja hivenaineet
– ihon hyvinvointi
– happo- ja emästasapaino
– ruoansulatus
– sydän ja verisuonet
– aivot ja keskushermosto
– luun mineraalitiheydet
– raskasmetallit ja haitalliset aineet
– immuunijärjestelmä

Magneettiresonanssianalyysi
Magneettiresonanssianalyysi on ultraäänitutkimuksen tai magneettikuvauksen kaltainen terveydentilan arviointimenetelmä. Kämmenellä pidettävä sensori kokoaa muutamassa minuutissa tietoja elimistön eri osien toiminnoista.
Magneettiresonanssianalyysi tarjoaa uusia mahdollisuuksia aineiden tutkimiseen.
Mittaus on nopea ja kivuton.
Varaamme 16 eri osa-alueen mittaukseen aikaa 45 min.
6 osa-alueen mittaukseen varamme aikaa 30 min.
Lisäksi teemme kehon vitamiinipitoisuuksien mittausta. Mittaus sisältää kymmenen eri vitamiinia.

Analyysin toimintaperiaate
Ihmiskeho on järjestelmä, joka koostuu valtavasta määrästä soluja, jotka kasvavat, kehittyvät, jakautuvat, vahvistuvat ja kuolevat. Näin kudokset uusivat itseään ja pysyvät toimintakykyisinä. Aikuisen ihmisen elimistössä jakautuu joka sekunti noin 25 miljoonaa solua. Verisolut uusiutuvat noin sadan miljoonan solun minuuttivauhdilla.
Keskeinen tekijä solujen jakautumis- ja uusiutumisprosessissa on solun ionien aikaansaama sähköinen varaus. Sähkövaraus tuottaa sähkömagneettisia aaltoja eli säteilyä. Ihmiskehossa jatkuvasti syntyvä sähkömagneettinen säteily kuvastaa elimistön toimintaa ja siksi sen perusteella voidaan arvioida ihmisen terveydentilaa.
Mittalaite vahvistaa ja analysoi mikrosirun avulla ihmiskehon heikon matalataajuuksisen sähkömagneettisen säteilyn ja vertaa tuloksia viitearvoihin.

Toimintatarkkuus
Mittalaite havaitsee terveydentilaan vaikuttavan poikkeaman, kun pahanlaatuinen muunnos esiintyy noin kymmenessä solussa. Mittaustarkkuus on 96 %. Mittaus antaa riittävää tietoa terveyden ylläpitämiseen. Health Consept Analyzer-ravintoainemittaus mittaa kehoa 16 eri osa-alueelta.

MIKSI
Jos tunnet olosi usein voimattomaksi tai jos elämäsi on stressaavaa tai kiireistä. On mahdollista, että et saa riittävästi vitamiineja, kivennäis- ja hivenaineita tai että ne eivät imeydy ja päädy kehosi käyttöön. Health Concept Analyzer-ravintoainemittauksen avulla saat tietoa kehostasi ja siitä, mitä muutoksia sinun tulisi tehdä ruokavalioosi, että voisit paremmin.

KUKA
Hyvinvointikeskuksessamme ravintoainemittausta tekee koulutettu terveydenhuollon ammattilainen, joka on erikoistunut funktionaaliseen terveyslääketieteeseen.

Tiia Manninen
Ilona Fagerlund-Rauhanen

VARAA AIKA