Stressiniskahieronta

Stressiniskahieronta on tehokas täsmähoito jännittyneen niska-hartiaseudun alueelle. Hieronnassa käytetään erikoisöljyä tehostamaan hoidon vaikutusta. Stressiniskahieronta perustuu hieronnan, kipu- eli trigger-pisteiden käsittelyyn ja eteerisen öljyn yhteisvaikutukseen. Tämä on erittäin suosittu hoito. Hoito ei sovi raskauden ja imetyksen aikana. Mikäli olet allerginen tai astmaatikko tai käyt syöpähoidoissa tai terveydentilassasi on muuta erityistä, kerrothan siitä hoitajalle.

MIKSI
Hoito laukaisee tehokkaasti lihaskramppeja ja jännitystiloja lämmittäen, hoitaen ja elvyttäen tukkoista lihasta sekä kiihdyttäen aineenvaihduntaa.
Eteerisellä öljyllä voidaan vaikuttaa suoraan kipuhermopäätteeseen. Vaikutusta saadaan aikaan myös laskemalla turvotusta ja laukaisemalla lihaskouristusta. Hajuaistin ja aivojen limbisen järjestelmän kautta eteerisen öljyn hoitava vaikutus ulottuu myös mieleen.

Stressiniskahieronnan vaikutuksia
– Kohottaa mielialaa
– Laukaisee lihasjännityksiä
– Lievittää kipua
– Parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa
– Poistaa stressiä
– Palauttaa työ -ja toimintakyvyn

Stressiniskahieronta on niska-hartiaseudun tehokäsittely, jolla helpotetaan oloa ja kohotetaan mielialaa!

Stressiniskahieronnan esteitä
– Raskaus, imetys
– Syöpähoito
– Astma ja allergiat (yksilöllisyys)
– Hoidossa käytetään Kramppimix -öljyä, joka on valmistettu varta vasten lihaskramppien ja jännitystilojen laukaisuun. Öljy sisältää meiramia, viinirypäleöljyä, auringonkukkaöljyä, laventelia, inkivääriä, pippuria, eucalyptusta sekä timjamia (huom. allergiat)

Parhaimmat ja pitkäkestoisimmat tulokset saadaan uusimalla hoito useasti lyhyen aikavälin sisällä, jolloin uusia jännitystiloja ei kerkiäisi syntymään.

KUKA

Hyvinvointikeskuksessamme stressiniskahierontaa tekevät alan ammattilaiset
Anna-Maija Uutela
Tiia Manninen

VARAA AIKA