BiON-kasvohoidot nyt Tampereella

BiON-kasvohoidot nyt Tampereella

BiON-kasvohoidot nyt Tampereella

BiON

BiON – uusi mullistava luonnonmukainen kasvohoito

BiON on Suomessa suuren suosion saavuttanut ammattitason ihonhoitosarja, joka on kehitetty vaihtoehtoiseen ja edistykselliseen aknen – sekä acne rosacean hoitoon.
Tuotesarja on tuonut apua tuhansille suomalaisille käyttäjille jo vuodesta 2002. Tuotteiden käytöllä on mahdollista saada akne hallintaan luonnollisilla ja turvallisilla ainesosilla.
BiON ihonhoitosarja antaa apua yli 90% akneongelmista kärsiville. Koe itse BiON tuotteiden ainutlaatuinen teho. Varaa aika hyvinvointikeskuksemme kosmetologille, niin teemme sinulle ihonhoitoanalyysin ja BiON-hoito voidaan aloittaa.

Aknenhoito

AKNEN HOIDON ENSIASKELEET
Perinteisesti aknen on selitetty johtuvan liiallisesta talinerityksestä, josta seuraa että kuolleet ihosolut takertuvat tahmeaan taliin ja tukkivat ihohuokoset. Näin syntyy bakteereille suljettu itämispaikka, josta tuloksena on infektio tukkeutuneessa huokosessa. Bakteerit alkavat lisääntyä nopeasti ja nostavat ihoon finnejä ja paiseita.

Perinteiset aknen hoitoon tarkoitetut tuotteet glykoli- ja salisyylihappojen yhdistelmänä vähentävät bakteerituotantoa ja talineritystä sekä pitävät huokoset avoimina. Näihin tarkoituksiin BiON tarjoaa kolme tehokasta puhdistustuotetta sekä kaksi tuotetta paikallishoitoon. Niillä pystytään hoitamaan tehokkaasti lievän tai kohtalaisen aknen oireita. Vaikeammissa tapauksissa jatkuvat akneinfektiot ovat aiheuttaneet iholle kemiallisen epätasapaino- ja puutostilan. Tämä aiheuttaa aknen kroonistumisen ja sen, että akne pitää itse yllä itseään. Niille ihoalueille, joilla ilmenee jatkuvia aknetulehduksia, kehittyy usein tärkeiden mineraalien puutostilta, josta seuraa että ihon puolustuskyky heikkenee.

Sinkki on yksi tärkeimmistä hivenaineista ja sen puutostila on usein aknen seurausta. Sinkin tehtävänä on edistää aknen vaurioittamien solujen poistumista kehosta ja näin puhdistaa aknen tulehduttamaa ihoa. Sinkkiä tarvitaan uusien solujen tuotantoon, jotka korjaavat iholle aiheutuneita vaurioita. Sinkillä on tärkeä tehtävä aknen ehkäisyssä, parantumisessa ja vaurioiden korjaamisessa. Vakava akne vähentää sinkin määrää elimistössä, mistä seuraa, että aknetulehdus leviää ja tulehtuneiden finnien määrä kasvaa. Tulehdukset parantuvat hitaammin ja markkinoiden perinteisillä aknen hoitoon tarkoitetuilla tuotteilla ei saavuteta juurikaan tuloksia. Sinkkiä tarvitaan tuottamaan ihoon superantioksidantteja, jotka pitävät yllä ihon korjaantumistoimintoja. Sinkki osallistuu myös immuunijärjestelmän toimintaan auttamalla T-soluja tuhoamaan aknetulehdusten bakteereja. Sinkki laskee myös talineritystä. Akne syö ihon sinkkivarastoja, jolloin sitä ei riitä estämään talineritystä. Tämä aiheuttaa aknen kroonistumisen.

Sinkinpuutoksen lisäksi akne aiheuttaa iholle muitakin epätasapainotiloja, joista seuraa se että akne pitää itse yllä itseään. Aknea ehkäisevien aineiden kuten linolihapon, seleenin, antioksidanttien ja muiden bioaktiivisten aineiden määrä vähenee akneiholla merkittävästi. Tulehdusreaktioita lisäävien ja aknea edistävien aineiden esimerkiksi määrä iholla kasvaa. Linolihappo on talin normaali rakennusaine ja se ehkäisee kohtalaisen tehokkaasti tulehdusreaktioita. Vaikeassa aknessa lisääntynyt talineritys kuluttaa linolihapon loppuun ja talirauhanen alkaa tuottamaan talia öljyhaposta. Tästä seuraa tulehdusreaktio ja lisää aknetulehduksia.

Aknen hoito

Aknen hoitoon tarkoitetut BiON tuotteet ovat poikkeuksellisen tehokkaita, koska sen lisäksi, että ne vähentävät talineritystä ja bakteerituotantoa, ne myöskin palauttavat iholle terveen ja toimivan kemiallisen tasapainon. Aknea hoidetaan siis kokonaisvaltaisesti, ottaen huomioon oireet ja syyt. Tuotteet sisältävät runsaan määrän akneiholta puuttuvia hivenaineita, vitamiineja, omega-rasvoja sekä antioksidantteja. Tilanne on hoidettava kuntoon myös sisäisesti, sillä iho on heijastus sisäisestä hyvinvoinnista. Tuotteiden lisäksi suosittelemme alla olevia lisäyksiä ja muutoksia ruokavalioon, jotta hoito tehostuu ja lopputulokset ovat kestäviä.

Markkinoilta ei löydy toista samankaltaista aknen hoitoon kehitettyä sarjaa, jonka hoitofilosofia pureutuu täydellisesti kokonaisvaltaiseen hoitoon ja aidosti pysyviin tuloksiin.

LISÄÄ RUOKAVALIOOSI

Sinkkipikolinaatti 30-50 mg/vuorokausi

Omega-6 (linolihappo)1000 mg/vuorokausi

Marjoja ja pähkinöitä

Pro- ja prebiootteja

VÄHENNÄ RUOKAVALIOSTASI

Maitotuotteita, vehnätuotteita – ja sokeria sekä prosessoituja ruokia

BiON luonnonmukainen tuotesarja on kehitetty Yhdysvalloissa yhteistyössä alan parhaimpien ihotautilääkäreiden, biokemistien ja farmaseuttien kanssa.

BiON tuotteita saat ostaa hyvinvointikeskuksestamme kotiisi ja voit jatkaa hoitoa
kotihoitona.

#bionsuomi

 

Call Now Button