Hyvä olo palata juurille — Hyvä Olo Ilona Kaukajärvi avataan huomenna

Hyvä olo palata juurille — Hyvä Olo Ilona Kaukajärvi avataan huomenna

Hyvä olo palata juurille — Hyvä Olo Ilona Kaukajärvi avataan huomenna

Hyvinvointikeskus Hyvä Olo Ilona, Santaharjuntie 41, Kaukajärvi

Neljäs Hyvä Olo Ilona -toimipiste avautuu helmikuun ensimmäisenä päivänä Kaukajärvelle, Hyvinvointikeskus Hyvä Olo Ilonan perustaja ja omistaja Ilona Fagerlund-Rauhasen lapsuuden maisemiin. “Kun 16-vuotiaana lähdin soramontun laidalta laveammille maille, ajattelin, etten koskaan enää palaa. Se oli sellaista teinitytön angstia. Ei ajatus pohjautunut mihinkään todelliseen. Tuntui vain, että lapsuuden tomut on karistettava jaloista ja suunnattava kohti uutta.” Ja niin kävikin, Ilona suuntasi uusiin maisemiin hankkimaan tietoa, taitoa ja kokemusta.

Nyt tuli oikea aika palata juurille. Oppinsa hankittuaan Ilona on Pirkanmaalla tunnetun ja menestyneen hyvinvointikeskuksen perustaja, monissa terveys- ja hyvinvointialan tehtävissä kypsytetty luja ammattilainen. Myös Kaukajärvi on vuosien varrella muuttunut. Soramonttua ei enää ole, vaan sen paikalle on noussut liikekeskus, johon hoitoalan yrityksen on hyvä perustaa uusi kotipesä ja alkaa edistää kaukajärveläisten terveyttä ja hyvinvointia.

Hyvä Olo Ilona on tarjonnut korkealaatuisia terveyden, kauneuden ja hyvinvoinnin palveluita Pirkanmaalla jo 15 vuoden ajan. Asiakaskunta on muotoutunut vuosien aikana ja ihmiset ovat oppineet löytämään hyvinvointikeskuksen palvelut keskustan Koskipuistosta, missä avattiin ensimmäinen toimipaikka vuonna 2003. Toinen toimipaikka avautui Technopoliksen taloon ja kolmas Tampereen ulkopuolelle Toijalaan.

Toijalassa yksi tarjottavista palveluista on perinteinen kuppaus. Kuppausta ihmiset tulevat hakemaan kaukaakin, Helsingistä asti. Hyvinvointikeskuksen laajenemista pääkaupunkiseudulle kysellään silloin tällöin. “Tällä hetkellä laajentumissuunnitelmia Helsinkiin ei ole, mutta eihän tulevaisuudesta voi tietää. Meillä on Helsingissä tiiviitä yhteistyökumppanuuksia ja kuulemma siellä kaivattaisiin kovastikin palveluitamme”, Ilona sanoo pieni huumorinpilke silmäkulmassaan.

Keskitytään nyt kuitenkin tähän hetkeen. Nyt päästään palvelemaan Ilonan lapsuudenmaisemissa ihmisiä, jotka haluavat edistää terveyttään, seurata hyvinvointiaan, rentoutua tai hankkia myymälästämme terveyttä ylläpitäviä tuotteita. Kodikkaasta kivijalkaliikkeestä saa apua moneen vaivaan.

Aloita matka kohti parempaa oloa ja tule tutustumaan Hyvä Olo Ilonaan.
Avajaisia vietetään  1.—2.2. klo 10—17. Avajaistarjouksena muun muassa Kehon koostumusanalyysi 10 € tai Stressiniskahieronta 39 €.

Lämpimästi tervetuloa kauksulaiset!

Varaa aika

 

 

Call Now Button