Teemme työtä terveyden edistämiseksi jotta ​sinä pääsisit kohti parempaa oloa.

Henkilöstöedut ovat edullinen tapa lisätä henkilöstön työhyvinvointia ja sitoutumista sekä parantaa työnantajamielikuvaa. Panostaminen henkilöstön hyvinvointiin vähentää sairauspoissaoloja ja parantaa työajan tehokkuutta ja työnlaatua. Työntekijöiden terveyden edistäminen on yritykselle työnhakijamarkkinoilla kilpailuetu, mutta myös taloudellisesti kannattavaa: yksi työhyvinvointiin sijoitettu euro tuo jopa kuusi euroa takaisin.

Työnantajan tarjoama taloudellinen tuki liikuntaan tai hierontapalveluihin vaikuttaa merkittävästi henkilöstösi työhyvinvointiin. Hyvinvoiva työyhteisö jaksaa paremmin, mikä puolestaan lisää yrityksenne tuottavuutta. Laadukkaat ja monipuoliset työsuhde-edut ovat niin työnantajan kuin työntekijänkin etu. Olemme erittäin mielellämme yrityksenne yhteistyökumppani työhyvinvoinnin edistämisessä Pirkanmaalla ja Tampereella.

Työnantajan tarjoamat edut ovat Sinulle tarkoitettuja etuuksia ja niitä ei valitettavasti voi hyödyntää kolmannelle osapuolelle. Alla on ilmoitettu meillä käyvät maksuvälineet ja noudatamme Palvelun hankkijoiden ohjeistuksia mm. mihin hoitoihin ne käyvät maksuvälineenä. Näillä etuuksilla maksaessasi ei huomioida esim. opiskelija-alennuksia.

Meillä käyvät maksuvälineinä:

Smartum hierontaetu (maksuvälineenä mobiili)

Smartum Liikunta- ja kulttuuriseteli

ePassi Hyvinvointi

ePassi

ePassi Sportti & Kulttuuri
Eazybreak Hyvinvointietu / Hieronta
Eazybreak
Edenred Liikunta- ja kulttuurietu

Miten voin tarjota omalle henkilökunnalle vaikkapa hierontaa, kuntosetelin vaihteluksi ?

Verohallinnon ohje liikuntaedusta:

Veroton liikuntaetu koskee sellaisia liikuntamuotoja, joita suomalaiset yleisesti harrastavat. Tavanomaisena liikuntatoimintana voidaan pitää esimerkiksi kuntosalikäyntiä, uintia sekä ohjattuja liikuntatunteja, kuten jumppaa, joogaa ja tanssia samoin kuin muitakin yksilölajeja, kuten ratsastusta, golfia, keilailua, suunnistusta ja laskettelua.

Lisäksi tavanomaisena liikuntatoimintana voidaan pitää joukkueliikuntaa, kuten salibandya tai lentopalloa. Edellä mainittu esimerkkiluettelo ei ole tyhjentävä. Etu on tarkoitettu työntekijän oman aktiiviliikunnan tukemiseen, ei esim. vauvauintiin tai solariumiin. Myöskään hieronta ei ole aktiiviliikuntaa, joten seteliä tai muuta maksujärjestelmää ei ole tarkoitettu sen kustannusten maksamiseen.

Työnantaja voi kuitenkin muulla tavalla järjestää työntekijöilleen hierontaa verovapaana etuna. Työnantaja voi virkistystoimintana kustantaa työpaikalle hierojan, jonka palveluja henkilökunta voi käyttää tai tehdä sopimuksen hierontapalvelujen tuottajan kanssa henkilökunnan käynneistä.

Työpaikkalääkärin määräämä fysioterapia voi olla verovapaata työpaikkaterveydenhuoltoa. Etujen on oltava kustannuksiltaan kohtuullisia. Työnantajan järjestämissä kollektiivisissa eduissa kohtuullisuudelle ei ole määritelty tarkkaa euromäärää. On kuitenkin huomattava, että jos työntekijä menee oma-aloitteisesti hierojalle tai fysioterapeutille ja työnantaja korvaa palkansaajalle hänen jo maksamansa laskun, kysymyksessä ei ole työnantajan järjestämä toiminta.

Työnantaja korvaa tällöin palkansaajan elantokustannuksia, ja laskun määrä on palkkaa. Liikuntatoimintaan kuuluvat urheiluseurojen liikuntamaksut, jos maksu oikeuttaa seuran liikuntapalvelun käyttämiseen.

Sellaiset urheiluseurojen jäsenmaksut sekä liittymis- ja kannatusjäsenmaksut, jotka eivät suoraan oikeuta liikuntapalvelun käyttämiseen, katsotaan elantokustannuksiksi, joita ei voida korvata verovapaasti.

Lähde : www.vero.fi
Lisää tietoa osoitteesta www.vero.fi

Hyvinvointikeskus Hyvä Olo Ilona, Tampere

Call Now Button