Ravintoainemittaus

Ravintoainemittaus kertoo, mitä kehollesi kuuluu. Tiesitkö että monista sairauksista, muun muassa nivelrikosta, voi kuntoutua ja monet sairaudet ja oireet voidaan hoitaa ilman lääkkeitä? Kaikki, mitä tänään pistämme suuhumme, vaikuttaa kehossamme huomenna.

Kehon happamuus on yleinen ongelma ja on näin ollen yhteinen tekijä monille sairauksille. Hapan keho muun muassa  hylkii kalsiumin ja monien ravinteiden imeytymistä. Siitä seuraa oireina päänsärky, lihasjäykkyys, nivelrikko ja kalkin lisääntyminen nivelten alueille.

Ravintoainemittaus kertoo helposti ja turvallisesti kehosi ravintoainepitoisuuksista. Ravintoainemittaus mittaa helposti ja kivuttomasti kehostasi vitamiinien ja kivennäis- ja hivenaineiden sekä raskasmetallien ja haitallisten aineiden määrän. Mittaus auttaa ymmärtämään, missä kunnossa kehossasi ovat muun muassa

  • ihon hyvinvointi
  • happo- ja emästasapaino
  • ruoansulatus
  • sydän ja verisuonet
  • aivot ja keskushermosto
  • luun mineraalitiheydet
  • immuunijärjestelmä

Ravintoainemittaus ja magneettiresonanssianalyysi

Magneettiresonanssianalyysi on ultraäänitutkimuksen tai magneettikuvauksen kaltainen terveydentilan arviointimenetelmä. Kämmenellä pidettävä sensori kokoaa muutamassa minuutissa tietoja elimistön eri osien toiminnoista. Magneettiresonanssianalyysi tarjoaa uusia mahdollisuuksia kehon aineiden tutkimiseen.

Menetelmä on nopea ja kivuton: 16 eri osa-alueen mittaukseen varataan aikaa 45 minuuttia ja 6 osa-alueen mittaukseen 30 minuuttia.
Lisäksi teemme kehon vitamiinipitoisuuksien mittausta. Mittaus sisältää kymmenen eri vitamiinin määrän arvioinnin.

Analyysin toimintaperiaate

Ihmiskeho on järjestelmä, joka koostuu valtavasta määrästä soluja, jotka kasvavat, kehittyvät, jakautuvat, vahvistuvat ja kuolevat. Näin kudokset uusivat itseään ja pysyvät toimintakykyisinä. Aikuisen ihmisen elimistössä jakautuu joka sekunti noin 25 miljoonaa solua. Verisolut uusiutuvat noin sadan miljoonan solun minuuttivauhdilla.

Keskeinen tekijä solujen jakautumis- ja uusiutumisprosessissa on solun ionien aikaansaama sähköinen varaus. Sähkövaraus tuottaa sähkömagneettisia aaltoja eli säteilyä, joka kuvastaa elimistön toimintaa ja siten sen perusteella voidaan arvioida ihmisen terveydentilaa. Mittalaite vahvistaa ja analysoi mikrosirun avulla ihmiskehon heikon matalataajuuksisen sähkömagneettisen säteilyn ja vertaa tuloksia viitearvoihin.

Toimintatarkkuus

Mittalaite havaitsee terveydentilaan vaikuttavan poikkeaman, kun pahanlaatuinen muunnos esiintyy noin kymmenessä solussa. Mittaustarkkuus on 96 %. Mittaus antaa riittävää tietoa terveyden ylläpitämiseen. Health Consept Analyzer-ravintoainemittaus mittaa kehoa 16 eri osa-alueelta.

Kenelle ravintoainemittaus sopii?

Jos tunnet olosi usein voimattomaksi tai jos elämäsi on stressaavaa tai kiireistä, ravintoainemittaus voi tarjota sinulle arvokasta tietoa terveydentilastasi. On mahdollista, että et saa riittävästi vitamiineja, kivennäis- ja hivenaineita tai että ne eivät imeydy ja päädy kehosi käyttöön. Health Concept Analyzer-ravintoainemittauksen avulla saat tarvitsemaasi tietoa kehostasi ja siitä, mitä muutoksia sinun tulisi tehdä ruokavalioosi, jotta voisit paremmin.

KUKA

Hyvinvointikeskuksessamme ravintoainemittausta tekevät koulutetut terveydenhuollon ammattilaiset, jotka ovat erikoistuneet funktionaaliseen terveyslääketieteeseen.
Ilona Fagerlund-Rauhanen
Katri Inkinen

VARAA AIKA

Hyvinvointikeskus Hyvä Olo Ilona, Tampere

Tarjoamme asiakkaillemme korkealaatuisia terveyden, kauneuden ja hyvinvoinnin palveluita Tampereella ja Pirkanmaalla. Kaikissa toimipisteissämme sinua odottavat palvelualttiit, koulutetut ammattilaiset, joille juuri sinun kehosi on tärkeä. Teemme vain sitä, missä olemme parhaita. Keskitymme hoitamaan asiamme sataprosenttisesti ja jättämään kehoosi hyvän muistijäljen, jolloin palaat aina takaisin.  Monipuolisiin hoitoihin on helppo varata aika netistä tai soittamalla. Jos haluat jotain vähän laadukkaampaa, valitse Hyvä Olo Ilona hyvinvointikeskus. Kohti parempaa oloa vuodesta 2003 lähtien.

Call Now Button