Ravintovalmennus

Funktionaalinen ravintovalmennus auttaa, kun tarvitset apua terveyden ja hyvinvoinnin parantamiseen yksilöllisesti ja kokonaisvaltaisesti. Valmennuksessa käymme läpi terveyshistorian kautta tämän hetken terveydentilaan vaikuttavia tekijöitä ja korjaamme mahdollisia puutos- ja epätasapainotiloja. Ravintovalmennus perustuu funktionaalisen lääketieteen periaatteille ja sen tavoitteena on pysyvästi parempi hyvinvointi ja energisempi arki ruokavalion ja elämäntapojen muutoksen avulla.

Hyvinvointikeskus Hyvä Olo Ilona tarjoaa kolme erilaista ravintovalmennuspalvelua:

Kertakäynti

Tunnin mittainen tapaaminen ravintovalmentajan kanssa. Sinulle, joka haluat vinkkejä terveysongelmien ennaltaehkäisyyn, suolistovaivoihin tai yleisesti tietoa ja henkilökohtaisia suosituksia ravitsemuksen suhteen.

Kolmen kuukauden ravintovalmennus

Valmennuspaketti sisältää kahden tunnin mittaisen alkukartoituksen ja kaksi tunnin mittaista seurantakäyntiä. Ensimmäisellä tapaamisella käydään läpi terveyshistoria ja nykyinen terveydentila kokonaisvaltaisesti sekä tehdään vitamiini- ja kivennäisainemittaus. Saat kirjalliset ohjeet ruokavalion ja elämäntapojen muutokseen sekä ravintolisäsuositukset oma terveydentilasi, jaksaminen sekä ruokarajoitukset ja allergiat huomioiden. Seurantakäynneillä arvioidaan tehtyjen muutosten toimivuutta ja asetetaan tarpeen mukaan uusia tavoitteita. Valmennuksessa kiinnitetään huomiota ravinnon lisäksi unen laatuun, stressin lievittämiseen sekä sopivan liikuntaan. Valmennus sopii erityisesti sinulle, jolla on suolisto-ongelmia, nivelvaivoja, jatkuvaa väsymystä, allergioita, iho-ongelmia, migreeni, astma tai jokin muu krooninen sairaus.

Raskausajan ravintovalmennus

Raskausajan ravitsemus on tärkeää paitsi äidin, myös syntyvän vauvan hyvinvoinnille. Riittävä ravinteiden saanti parantaa jaksamista raskausaikana ja edistää palautumista synnytyksestä. Kahden tunnin mittaisesta ravintovalmennuksesta saat henkilökohtaista opastusta terveelliseen ruokavalioon raskausajan erityisvaatimukset huomioon ottaen. Valmennuksessa kiinnitetään huomiota myös unen laatuun, stressin lievittämiseen sekä sopivaan liikuntaan.

VARAA AIKA ja kysy lisää info@hyvaoloilona.fi

Call Now Button