Ravintovalmennus

RAVINTOVALMENNUS

Ravintovalmennus auttaa, kun tarvitset apua terveyden ja hyvinvoinnin parantamiseen yksilöllisesti ja kokonaisvaltaisesti. Valmennuksessa käymme läpi asiakkaan kokonaistilannetta sekä tavoitteita oman hyvinvoinnin parantamiseksi. Pyrimme muodostamaan yksilöllisesti sinulle toimivia tapoja ruokavalion kehittämiseen. Ravintovalmennuksen tavoitteena on pysyvästi parempi hyvinvointi ja energisempi arki ruokavalion ja elämäntapojen muutosten avulla.

Hyvä Olo Ilona tarjoaa ravintovalmennuspalveluja seuraavasti:

KERTAKÄYNTI

Tunnin mittainen tapaaminen ravintovalmentajan kanssa. Sinulle, joka haluat neuvontaa ja ohjeita omaan ruokavalioosi liittyen oman hyvinvointisi parantamiseksi. Tapaaminen voidaan toteuttaa läsnä tai etänä.

Hinta 80 € / 60 min

KOLMEN KUUKAUDEN RAVINTOVALMENNUS

Valmennuspaketti sisältää yhden tunnin mittaisen alkukartoituksen ja kaksi tunnin mittaista tapaamista. Alkukartoituksessa käydään läpi asiakkaan kokonaistilannetta etukäteen täytetyn kartoituslomakkeen pohjalta ja luodaan tavoitteet valmennuksen ajalle.

Tapaamisilla käydään ruokavalion eri osa-alueita läpi pala palalta. Lisäksi arvioidaan tehtyjen muutosten toimivuutta ja asetetaan tarpeen mukaan uusia tavoitteita. Valmennuksessa kiinnitetään huomiota ravinnon lisäksi unen laatuun ja stressin lievittämiseen. Valmennus sopii erityisesti sinulle, joka haluat perehtyä omaan hyvinvointiisi ja ruokavalioosi astetta syvemmin. Tapaamiset voidaan toteuttaa läsnä tai etänä.

Hinta 220 €

VARAA AIKA ja kysy lisää info@hyvaoloilona.fi

tai suoraan valmentajilta riikka@hyvaoloilona.fi tai pauliina@hyvaoloilona.fi

Call Now Button