Thai-hieronta

Thai-hieronta yhdistää intialaista lääketiedettä ayurvedaa, buddhalaisia oppeja lääketieteestä, joogan venytysliikkeitä ja akupunktiota. Perinteinen thai-hieronta on klassista hierontaa voimakkaampaa, mutta hoito voidaan tehdä toivottaessa myös hellemmin. Hoito tehdään perinteisellä, thai-hierontaa varten valmistetulla patjalla, jolla on helppo rentoutua. Hieronnassa ei käytetä öljyjä. Hoidon ajaksi saat päällesi väljät, mukavat vaatteet. Hieronnan kesto on 90 minuuttia.

Kenelle thai-hieronta sopii?

Käytettäessä voimakasta painelutekniikkaa hieronta on energisoivaa ja virkistävää. Lempeämmillä otteilla hierottaessa vaikutus on rentouttava. Syvälle ulottuvan hieronnan lisäksi hoidossa tehdään myös erilaisia venytyksiä, jotka rentouttavat sekä lihaksia että niveliä.

Lue lisää thai-hieronnan historiasta ja perinteestä Massage Magazine -julkaisusta (englanniksi).

KUKA
Hyvinvointikeskuksessamme thai-hierontaa antaa koulutettu kosmetologi ja thai-hieroja 
Pauliina Hyvönen.

VARAA AIKA

Hyvinvointikeskus Hyvä Olo Ilona, Tampere

Tarjoamme asiakkaillemme korkealaatuisia terveyden, kauneuden ja hyvinvoinnin palveluita Tampereella ja Pirkanmaalla. Kaikissa toimipisteissämme sinua odottavat palvelualttiit, koulutetut ammattilaiset, joille juuri sinun kehosi on tärkeä. Teemme vain sitä, missä olemme parhaita. Keskitymme hoitamaan asiamme sataprosenttisesti ja jättämään kehoosi hyvän muistijäljen, jolloin palaat aina takaisin.  Monipuolisiin hoitoihin on helppo varata aika netistä tai soittamalla. Jos haluat jotain vähän laadukkaampaa, valitse Hyvä Olo Ilona hyvinvointikeskus. Kohti parempaa oloa vuodesta 2003 lähtien.

 

Call Now Button