Annika halonen

Fysioterapeutti

Olen Annika Halonen, ammatiltani fysioterapeutti eli liikkeen, liikkumisen ja toimintakyvyn asiantuntija. Teen kokonaisvaltaista fysioterapiaa suurella sydämellä, sillä fysioterapiassa on tärkeää vuorovaikutus sekä ihmisen kokonaisvaltainen kohtaaminen. Erityisenä kiinnostuksen kohteena minulla on tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia. Olen työskennellyt fysioterapeuttina niin julkisella kuin yksityisellä sektorilla. Palkitsevinta fysioterapeutin työssä on kun voin auttaa asiakasta pääsemään eroon oireistaan ja kivuistaan. Nautin työstäni ja se näkyy myös toiminnassani!

Fysioterapeuttina osaan kuunnella sinun toiveitasi. Fysioterapian tavoitteet ja suunnitelma määritellään yhdessä sinun kanssasi, sinua kuunnellen. Fysioterapiassa pyrin huomioimaan asiakkaan koko elämäntilanteen ja löytämään ratkaisut asiakkaan kanssa yhdessä. Tavoitteeni on auttaa asiakastani voimaan kokonaisvaltaisesti hyvin aktiivisten ja passiivisten liikehoitojen lisäksi muun muassa ergonomia- ja liikuntaohjauksella sekä ravintoneuvonnalla. Asiakkaan motivointi sekä ohjaaminen ja neuvonta omatoimiseen harjoitteluun kuuluvat aina osana fysioterapiaa.

Tarjoan fysioterapiapalveluita kaikilla terveyden ja hyvinvoinnin alueilla, kuten terveyden edistämisessä, ennaltaehkäisyssä ja kuntoutuksessa huomioiden fyysiset, psyykkiset ja sosiaaliset tekijät.

Teen myös kotikäyntejä Tampereen alueella.

Fysioterapiassa osaamisalueitani ovat

  • olkapään, hartiaseudun sekä yläraajojen ongelmat
  • selän ja niskan alueen ongelmat
  • alaraajatutkimus ja alaraajaongelmien kuntoutus
  • kuntoutus ennen ja jälkeen leikkauksen
  • ikääntyneiden fysioterapia

Tule hakemaan hyvää oloa! 

Terveisin Annika 


Hoidot, mitä teen:

Sähköposti: annika@hyvaoloilona.fi

VARAA AIKA

Call Now Button