Marika Vigren

Koulutukseltani olen kätilö, sairaanhoitaja ja terveydenhoitaja. Viimeiset vuodet olen toiminut myös doulana eli synnytystukihenkilönä useille perheille. Kätilön ammatissa olen toiminut niin naistentautien osastolla, synnyttäneiden vuodeosastolla kuin kätilöpoliklinikalla. Kotoisin olen Lahdesta, mutta yli 15 vuoden aikana olen kotiutunut loistavasti Tampereelle.

Ammatillinen otteeni on vahvasti ennaltaehkäisevä ja terveyttä edistävä. Pyrin palveluillani täydentämään maamme neuvolapalveluita – raskauden ja synnytyksen etenemisen seuranta on neuvolan ja sairaalan ammattilaisten vastuulla. Kaikissa keskusteluissa lähtökohta on asiakkaan henkilökohtaisessa elämäntilanteessa ja toiveissa. Yhteyttä voit ottaa aivan raskauden alusta vauvan ensikuukausiin asti.

Toimin Hyvä Olo Ilonan etäkätilö-doulana eli olen tavattavissa puhelimen ja chatin välityksellä sekä lisäksi paikan päällä erilaisissa vanhemmuuteen liittyvissä tapahtumissa ja ryhmätapaamisissa.

Hyvä Olo Ilonassa tarjoan palveluita valtakunnallisesti eli etädoulausta ja keskustelutukea 5 ja 10 kerran sarjakorttina.

Kuljetaan yhdessä kohti vahvaa vanhemmuutta!

– Marika

Call Now Button