Lahjakortti Raskausajan hieronta

72.00 

Huomioithan, että ostaessasi tästä lahjakortin tulostat sen omalla tulostimellasi. Täytä lahjakorttiin saajan nimi, lahjakortin numero ja ostopäivä. Lahjakortti on voimassa 6 kk ostopäivästä. Lahjakortin numeron saat lahjakortti-sähköpostiviestistä kohdasta Tilausnumero. Hieronnan kesto 60 minuuttia.

Osasto: Tuotekoodi: 2570

Kuvaus

[:fi]Raskausajan hieronta on turvallista ja hellävaraista. Raskausajan hieronta helpottaa kiputiloja ja turvotuksia, ehkäisee suonikohjuja ja rentouttaa oloa. Hoidon kesto on 60 minuuttia.

Lahjakortin voi käyttää Hyvä Olo Ilona hyvinvointikeskuksen toimipisteissä. Täytä lahjakorttiin saajan nimi, lahjakortin numero ja ostopäivä. Lahjakortti on voimassa 6 kk ostopäivästä. Lahjakortin numeron saat lahjakortti-sähköpostiviestistä kohdasta Tilausnumero.[:en]Voit käyttää lahjakortin Hyvä Olo Ilona hyvinvointikeskuksen toimipisteissä.[:en]Raskausajan hieronta on turvallista ja hellävaraista. Raskausajan hieronta helpottaa kiputiloja ja turvotuksia, ehkäisee suonikohjuja ja rentouttaa oloa. Hoidon kesto on 60 minuuttia.

Lahjakortin voi käyttää Hyvä Olo Ilona hyvinvointikeskuksen toimipisteissä. Täytä lahjakorttiin saajan nimi, lahjakortin numero ja ostopäivä. Lahjakortti on voimassa 6 kk ostopäivästä. Lahjakortin numeron saat lahjakortti-sähköpostiviestistä kohdasta Tilausnumero.Voit käyttää lahjakortin Hyvä Olo Ilona hyvinvointikeskuksen toimipisteissä.[:]

Call Now Button