Jäsenkorjaus

Jäsenkorjaus on tehokas hoitomenetelmä, joka on lähtöisin Kaustisilta, Pohjanmaalta. Menetelmä on pitkään elänyt kansamme perinteisenä hoitomenetelmänä. Hieronnan jälkeen käydään läpi jokaisen luun nivelrako ja korjataan mahdolliset virheasennot.

Kenelle jäsenkorjaus sopii?

Jäsenkorjaus on tehokas hoitomuoto muun muassa selkä-, niska- ja hartiaseudun vaivoihin ja niihin liittyviin säteilyoireisiin. Hoito sopii hyvin kaikkiin lihas,- luusto- ja nivelongelmiin.

Lue lisää jäsenkorjauksen historiasta ja perinteestä Kansanlääkintäseura ry:n sivuilta.

KUKA

Kaustislaisen jäsenkorjaushoidon suorittaa terveydenhuoltoalan ammattilainen ja jäsenkorjaajalla on aina terveydenhuoltoalan ammattitutkinto (fysioterapeutti tai hieroja), mikä takaa turvallisen ja ammattitaitoisen käsittelyn. Hyvinvointikeskuksessamme kaustislaista jäsenkorjausta tekee Ilona Fagerlund-Rauhanen.

Kalevalaista jäsenkorjausta Hyvä Olo Ilona -hyvinvointikeskuksessa tekee Sirkku Tilli (opiskelija).

Jos mietit, onko hoitomuoto sinulle sopiva tai haluat kuulla lisää, otathan yhteyttä henkilökuntaamme!

VARAA AIKA

Hyvinvointikeskus Hyvä Olo Ilona, Tampere

Tarjoamme asiakkaillemme korkealaatuisia terveyden, kauneuden ja hyvinvoinnin palveluita Tampereella ja Pirkanmaalla. Kaikissa toimipisteissämme sinua odottavat palvelualttiit, koulutetut ammattilaiset, joille juuri sinun kehosi on tärkeä. Teemme vain sitä, missä olemme parhaita. Keskitymme hoitamaan asiamme sataprosenttisesti ja jättämään kehoosi hyvän muistijäljen, jolloin palaat aina takaisin.  Monipuolisiin hoitoihin on helppo varata aika netistä tai soittamalla. Jos haluat jotain vähän laadukkaampaa, valitse Hyvä Olo Ilona hyvinvointikeskus. Kohti parempaa oloa vuodesta 2003 lähtien.

Call Now Button