Livtec Recovery Hyvinvointianalyysi

Livtec Hyvinvointianalyysi eli sykevälimittaus (HRV, Heart Rate Variability) antaa tarkkaa ja luotettavaa tietoa sydämen toiminnasta, yleiskunnosta sekä kuormituksen tasosta.

Sydämen sykevälivaihtelun perusteella voidaan analysoida elimistön stressitasoa ja palautumista. Saat mitattua tietoa työn, liikunnan ja muiden askareittesi aiheuttamasta kuormituksesta, unenaikaisesta palautumisesta ja unen laadusta.

Mittaus tehdään Livtec Oy:n laitteilla, jotka ovat Suomessa valmistettuja ja lääketieteelliseen käyttöön hyväksyttyjä. Livtec Hyvinvointianalyysi mittaa sykevälivaihtelua, joka autonomisen hermostomme ohjaamana reagoi niin henkiseen kuin fyysiseen kuormitukseen. Mittauksemme perustuu lääketieteellisesti hyväksytyn EKG-anturin hyödyntämiseen. Ainutlaatuinen ratkaisumme lisää analyysin tarkkuutta ja estää virheelliset tulkinnat, erityisesti tilanteissa joissa mitattavalla on stressiperäisiä poikkeamia sydämen toiminnassa tai diagnosoimatonta uniapneaa.

Mittaus tehdään kahdessa 24 tunnin pituisessa jaksossa, jotka kattavat yhden työ- ja yhden vapaapäivän. Mittauksen aikana vaatteiden alla pidetään huomaamatonta kahdella elektrodilla varustettua EKG-anturia, joiden tuottamiin parametreihin perustuu yleistajuinen ja koulutetun ammattilaisen antama raportti.

Miten erotumme muista?

Livtec Recovery hyvinvointianalyysi hyödyntää kotimaista, huipputarkkaa lääketieteellisesti hyväksyttyä Bittium Faros EKG anturia. Täysin EKG pohjainen sykevälivaihtelun analyysimme mahdollistaa ainutlaatuisen palautumisen arvion tarkkuuden.                 Tehtyä nauhoitetta voi tarvittaessa hyödyntää myös terveysalan ammattilaisten toimesta kardiologisiin tutkimuksiin.

Menetelmämme varmistaa analyysin tarkkuuden ja estää sykevälivaihtelun virhetulkinnat erityisesti tilanteissa, missä asiakkaalla on ylirasitustilassa usein esiintyvää epäsäännöllistä sydämen rytmiä. EKG pohjaisuus mahdollistaa myös uniapneariskin tunnistamisen.

Hyödyt

Palvelu auttaa tunnistamaan niin vapaa- kuin työajalla tekijöitä, mitkä mitatusti vaikuttavat yksilön hyvinvointiin, terveysriskeihin ja sitä kautta elämän iloon ja suoriutumiseen arjen haasteista.

Kattavan analyysiraportin sisältämät asiantuntijan tulkinnat ja mittaustulosten pohjalta luodut suositukset ohjaavat ja kannustavat ennakoivasti terveyttä edistäviin elämäntapamuutoksiin.

Yritystason anonyymi yhteenveto mittauksista antaa lisäksi tietoa henkilöstön voimavaroista muihin yrityksiin verrattuna ja suosituksia kehitettävistä aktiviteeteista.

Livtec Recovery hyvinvointianalyysi on laajennettavissa niin yksilön elämäntapamuutosta tukevilla kuin innovatiivisilla tiimi- ja johtoryhmätyötä tehostavilla valmennuksilla.

Kenelle Livtec Hyvinvointianalyysi sopii?

Sykevälimittaus antaa arvokasta tietoa yleisterveydestä ihmisille, joihin kohdistuu voimakasta henkistä painetta. Mittausta suositellaan muun muassa urheilijoille, vaativan henkisen tai fyysisen työn tekijöille tai suurten elämänmuutosten tai aikapaineiden kanssa painiville.

Sykevälianalyysin tulosten hyödyntämistä rajoittavat

sydämen oireileva vajaatoiminta

pallolaajennettu tai ohitusleikattu sepelvaltimotauti

krooninen rytmihäiriö

krooninen neurologinen sairaus

leposykkeeseen voimakkaasti vaikuttava kilpirauhashäiriö

huomattavan korkea verenpaine

insuliinihoitoinen diabetes

painoindeksi yli 40 tai alle 18.

Yllämainituissa tapauksissa Livtec hyvinvointianalyysin tekeminen ja tulkitseminen edellyttää erityisasiantuntemusta, joten otathan ensin yhteyttä lääkäriisi.

VARAA AIKA ja kysy lisää info@hyvaoloilona.fi

Call Now Button