Livtec Hyvinvointianalyysi

Livtec Hyvinvointianalyysi eli sykevälimittaus (HRV, Heart Rate Variability) antaa tarkkaa ja luotettavaa tietoa sydämen toiminnasta, yleiskunnosta sekä kuormituksen tasosta.

Sydämen sykevälivaihtelun perusteella voidaan analysoida elimistön stressitasoa ja palautumista. Saat mitattua tietoa työn, liikunnan ja muiden askareittesi aiheuttamasta kuormituksesta, unenaikaisesta palautumisesta ja unen laadusta.

Mittaus tehdään Livtec Oy:n laitteilla, jotka ovat Suomessa valmistettuja ja lääketieteelliseen käyttöön hyväksyttyjä. Livtec Hyvinvointianalyysi mittaa sykevälivaihtelua, joka autonomisen hermostomme ohjaamana reagoi niin henkiseen kuin fyysiseen kuormitukseen. Mittauksemme perustuu lääketieteellisesti hyväksytyn EKG-anturin hyödyntämiseen. Ainutlaatuinen ratkaisumme lisää analyysin tarkkuutta ja estää virheelliset tulkinnat, erityisesti tilanteissa joissa mitattavalla on stressiperäisiä poikkeamia sydämen toiminnassa tai diagnosoimatonta uniapneaa.

Mittaus tehdään kahdessa 24 tunnin pituisessa jaksossa, jotka kattavat yhden työ- ja yhden vapaapäivän. Mittauksen aikana vaatteiden alla pidetään huomaamatonta kahdella elektrodilla varustettua EKG-anturia, joiden tuottamiin parametreihin perustuu yleistajuinen ja koulutetun ammattilaisen antama raportti.

Kenelle Livtec Hyvinvointianalyysi sopii?

Sykevälimittaus antaa arvokasta tietoa yleisterveydestä ihmisille, joihin kohdistuu voimakasta henkistä painetta. Mittausta suositellaan muun muassa urheilijoille, vaativan henkisen tai fyysisen työn tekijöille tai suurten elämänmuutosten tai aikapaineiden kanssa painiville.

Sykevälianalyysin tulosten hyödyntämistä rajoittavat

  • sydämen oireileva vajaatoiminta
  • pallolaajennettu tai ohitusleikattu sepelvaltimotauti
  • krooninen rytmihäiriö
  • krooninen neurologinen sairaus
  • leposykkeeseen voimakkaasti vaikuttava kilpirauhashäiriö
  • huomattavan korkea verenpaine
  • insuliinihoitoinen diabetes
  • painoindeksi yli 40 tai alle 18.

Yllämainituissa tapauksissa Livtec hyvinvointianalyysin tekeminen ja tulkitseminen edellyttää erityisasiantuntemusta, joten otathan ensin yhteyttä lääkäriisi.

VARAA AIKA ja kysy lisää info@hyvaoloilona.fi

Call Now Button