Livtec Unianalyysi

Nukutko tarpeeksi ja hyvin? Tuntuuko, että elimistösi ei palaudu yön aikana eikä uni virkistä riittävästi? Livtec Unianalyysi antaa mitattua tietoa unen laadusta ja palautumisen kokonaistasosta.

Unimittaus antaa tietoa rutiiniesi ja arjen hektisyyden vaikutuksesta unesi laatuun ja näin ohjaa sekä kannustaa hyvinvointia edistävään elämäntapaan.

Kenelle Livtec Unianalyysi sopii?

Unianalyysia suositellaan niille, joihin kohdistuu voimakasta emotionaalista painetta ja jotka haluavat ymmärtää enemmän unen laadusta ja siihen vaikuttavista tekijöistä. Myös urheilijat, jotka haluavat varmistaa harjoittelunsa tasapainon seuraamalla unen palauttavuutta, hyötyvät unimittauksesta.

Miten Livtec Unianalyysi tehdään?

Livtec Unianalyysissa käytetään Emfit QS -mittalaitetta. Laite on täysin automaattinen ja toimii itsenäisesti ilman ihokontaktia. Laite mittaa unenlaatua ja palautumista hyödyntäen sydämen sykevälivariaatiota. Petauspatjan alle sijoitettava anturi pohjautuu ballistokardiografiaan (BKG), joka on huomattavasti tarkempaa kuin  rannelaitteissa yleisesti hyödynnettävä liikemittaus.

Analyysi tehdään viikon mittaisena, jonka aikana myös unipäiväkirjaan kirjataan huolellisesti unihygieniaan liittyviä asioita.

Kun palautat mittarin ja seitsemän vuorokauden unipäiväkirjan, saat kattavan raportin unesi laadusta sekä mittauksen pohjalta rakennettuja suosituksia. Palautekeskusteluun varataan aikaa 30 min (mielellään toimipisteissämme), mutta tarvittaessa voimme lähettää myös pelkät analyysitulokset.

VARAA AIKA ja kysy lisää info@hyvaoloilona.fi

Call Now Button