Personal Trainer

PERSONAL TRAINER -PALVELUT

Personal Training on henkilökohtaista, suunnitelmallista ja yksilöllistä valmennusta, jossa tavoitteena on muun muassa terveellisemmät elämäntavat ja parempi jaksaminen arjessa. Personal trainer on tukenasi koko valmennuksen ajan, jolloin harjoittelu on turvallista ja innostavaa. Hyvä Olo Ilonan trainerit kuuntelevat toiveesi ja jokainen ohjelma rakennetaan yksilöllisesti sinun kanssasi.

ALKUKARTOITUS 30 min 

Alkukartoituksessa käydään läpi asiakkaan kokonaistilannetta, tavoitteita ja ajatuksia oman hyvinvointinsa kehittämiseksi.

Hinta 29,90 €

YKSI PERSONAL TRAINER -TAPAAMINEN

Ennen personal trainer valmennustapaamista, suosittelemme varaamaan alkukartoitusajan.

Yhden tapaamisen kesto on 60 minuuttia ja sisältö suunnitellaan toiveidesi ja tavoitteidesi mukaan. Tapaaminen voidaan toteuttaa kuntosalilla, ulkona tai sisätiloissa, kuten parhaaksi näemme.

Hinta 89 €

KOLMEN KUUKAUDEN PERSONAL TRAINING -VALMENNUS 

Valmennus sisältää neljä (4) 60 minuutin tapaamista. Tapaamiset voivat sisältää yksilöllistä harjoittelua tai ravintovalmennusta asiakkaan tarpeen mukaan. Valmennuksen aikana on mahdollista tehdä myös kehonkoostumusmittaus sekä alussa että lopussa asiakkaan niin halutessaan. Lisäkäyntejä on mahdollista ostaa erikseen.

Hinta 339 €

KUUDEN KUUKAUDEN PERSONAL TRAINING -VALMENNUS 

Valmennus sisältää kymmenen (10) 60 minuutin tapaamista. Tapaamiset voivat sisältää yksilöllistä harjoittelua tai ravintovalmennusta asiakkaan tarpeen mukaan. Valmennuksen aikana on mahdollista tehdä myös kehonkoostumusmittaus sekä alussa että lopussa asiakkaan niin halutessaan.

Hinta 799 €

Ryhtikuntoon paketti 

Sisältää 3 x 60 min hierontakäsittelyn. Ensimmäisellä tapaamisella käytämme noin 30 min aikaa liikkuvuuden ja ryhdin tutkimiseen.

Lisäksi paketti sisältää treeniohjelman kotiin tai salille ja yhden tunnin (60min) valmennusohjauksen.

Hinta 279 €

 

PERSONAL TRAINER -PALVELUT YRITYKSILLE 

Teemme ohjauksia yrityksille heidän omissa tiloissaan. Käytännössä tulemme paikan päälle sovittuna ajankohtana ja ohjaamme työntekijöille kehonhuoltoa, liikkuvuusharjoittelua tai lihaskuntoharjoittelua toiveiden ja tarpeiden mukaan. Tarvittaessa ohjaus voi tapahtua myös Hämeenkadun toimipisteemme liikuntatilassa. Ohjausten tavoitteena on sitouttaa työntekijöitä huolehtimaan omasta hyvinvoinnistaan sekä yhdessä liikkumisen kautta luoda positiivista ryhmähenkeä.

1 ohjauskerta / kk 30 min 100 € /  60 min 130 € + alv 24 %

2 ohjauskertaa / kk 30 min 180 €   /  60 min 220 € + alv 24 %

3 ohjauskertaa / kk 30 min 240 €    / 60 min 330 € + alv 24 %

4 ohjauskertaa / kk 30 min 280 €  /   60 min  400 € + alv 24 %

 

VARAA AIKA ja kysy lisää pauliina@hyvaoloilona.fi tai riikka@hyvaoloilona.fi

Call Now Button