Personal Trainer

Personal Training on henkilökohtaista, suunnitelmallista ja yksilöllistä valmennusta, jossa tavoitteena on muun muassa terveellisemmät elämäntavat ja parempi jaksaminen arjessa. Personal trainer on tukenasi koko valmennuksen ajan, jolloin harjoittelu on turvallista ja innostavaa. Hyvä Olo Ilonan trainerit kuuntelevat toiveesi ja jokainen ohjelma rakennetaan yksilöllisesti sinun kanssasi.

Tarjoamme neljä erilaista pakettia:

Yksi Personal Trainer -tapaaminen

Yhden tapaamisen kesto on 60 minuuttia ja sisältö voidaan suunnitella toiveidesi mukaan. Voitte mennä yhdessä lenkille tai kuntosalille, vaihtoehtona on myös kuntokartoitus tai suunnitelman laatiminen. Salimaksu sisältyy käynnin hintaan. Kuntosalitreeni on varattavissa vain Technopoliksen toimipisteessä.

Yhden kuukauden Personal Training -valmennus

Yhden kuukauden valmennusta suositellaan sinulle, jolle liikunta on jo tuttua ja haluat lisäbuustia treeniisi ja kunnon kohotukseen. Tässä valmennuksessa saat kattavat sekä turvalliset ohjeet joko sali- tai kotitreeniohjelmaan. Paketti alkaa ensitapaamisella, jossa tehdään kattavat kuntotestit, haastattelu, kehonkoostumusanalyysi ja vitamiini- sekä kivennäisainemittaus. Saat myös heti käyttöösi oppaan terveelliseen ruokavalioon sekä kuvalliset venyttelyohjeet. Valmennus sisältää yhden treenikerran kuntosalilla personal trainerin kanssa, jossa käydään ohjelma läpi yhdessä. Koko kuukauden ajan sinulla on sähköpostiyhteys valmentajaan, jolta voit kysellä ohjelmaan liittyviä kysymyksiä.

Kolmen kuukauden Personal Training -valmennus

Kolmen kukauden valmennus on sinulle, joka haluat päästä alkuun kunnon kehittämisessä ja paremman olon tavoittelemisessa. Sinulla ei tarvitse olla minkäänlaista aikaisempaa liikuntataustaa. Valmennuksen ensitapaamisella teemme laajat liike- ja kuntotestit, joiden avulla teemme valmennuksesta sopivan juuri sinulle. Ensitapaamisella laadimme myös tavoitteisiin sopivan ruokavalion ja teemme kehonkoostumusanalyysin ja vitamiini- ja kivennäisainemittauksen kartoittamaan lähtötilannetta. Saat käyttöösi kuvalliset venyttelyohjeet, vinkit nopeampaan palautumiseen sekä sähköpostiyhteyden personal traineriin koko valmennuksen ajaksi.

Kolmen kuukauden valmennus sisältää kolme treenikertaa personal trainerin kanssa kuntosalilla, jossa käydään liikkeet ja treeniohjelma läpi ja tehdään mahdollisia muutoksia. Koko ohjelma uusitaan puolessa välissä ja uusi ohjelma käydään läpi välitapaamisella. Valmennuksen loputtua käydään vielä yhteinen päätöskeskustelu ja tehdään uusi kehonkoostumusmittaus.

Puolen vuoden Personal Training -valmennus

Puolen vuoden valmennus on täydellinen tapa tehdä elämäntaparemontti. Valmennus kannustaa ja motivoi sinua pysyvästi liikunnaseen elämäntapaan. Se myös opastaa ja ohjaa treenaamaan nousujohteisesti ja turvallisesti. Puolen vuoden aikana sinulla on koko ajan käytettävissäsi trainerin tuki ja kannustus. Valmennuksen tavoitteena on, että asiakas pystyy helposti jatkamaan uutta terveellistä elämäntapaansa myös valmennuksen jälkeen.

Valmennus sisältää alkukartoituksen, joka sisältää muun muassa tarkat kuntotestit, kehonkoostumusanalyysin, vitamiinimittauksen sekä ohjeet ruokapäiväkirjan pitoon ja ruokavalion laatimiseen. Ruokavaliosuositukset uusitaan kaksi kertaa puolen vuoden aikana. Myös kuntosaliohjelma muokataan uudelleen  ruokavalion yhteydessä. Ohjelma sisältää 6 treenikertaa kuntosalilla.

VARAA AIKA ja kysy lisää info@hyvaoloilona.fi

Call Now Button