Shiatsu

Shiatsu on kokonaisvaltainen japanilainen kehonhoitomuoto, joka perustuu kehon energiakanavilla eli meridiaaneilla sijaitsevien akupunktiopisteiden paineluun. Hoidossa meridiaanien akupisteet käydään läpi peukaloilla, polvilla, kyynärpäillä, rystysillä tai jalkaterillä painellen.

Kenelle shiatsu sopii?

Tekniikat vaihtelevat pehmeästä sivelystä kovempiin kiropraktisiin tekniikoihin, joista manuaaliset tekniikat ovat paljon vanhimpia. Hoito auttaa moniin kiputiloihin, kuten päänsärkyyn, kuukautisvaivoihin, selkäkipuihin ja lihassärkyyn. Hoito voi myös helpottaa väsymystä, stressiä, unettomuutta, ruoansulatushäiriöitä, ahdistusta ja lievää masennusta sekä monia muita ruumiillisia ja henkisiä vaivoja. Hoito parantaa verenkiertoa sekä kehon nesteiden aineenvaihduntaa.

Lue lisää shiatsusta Shiatsu Finland ry:n kotisivuilta.

KUKA
Hyvinvointikeskuksessamme shiatsu-hoitoa antaa koulutettu kosmetologi ja hoitaja Pauliina Hyvönen.

VARAA AIKA

Hyvinvointikeskus Hyvä Olo Ilona, Tampere

Tarjoamme asiakkaillemme korkealaatuisia terveyden, kauneuden ja hyvinvoinnin palveluita Tampereella ja Pirkanmaalla. Kaikissa toimipisteissämme sinua odottavat palvelualttiit, koulutetut ammattilaiset, joille juuri sinun kehosi on tärkeä. Teemme vain sitä, missä olemme parhaita. Keskitymme hoitamaan asiamme sataprosenttisesti ja jättämään kehoosi hyvän muistijäljen, jolloin palaat aina takaisin.  Monipuolisiin hoitoihin on helppo varata aika netistä tai soittamalla. Jos haluat jotain vähän laadukkaampaa, valitse Hyvä Olo Ilona hyvinvointikeskus. Kohti parempaa oloa vuodesta 2003 lähtien.

Call Now Button