Suvi Lähteenkorva

Suvi Lähteenkorva

Suvi Lähteenkorva
kätilö, kinesiologi

Kätilönä olen toiminut vuodesta 2008 lähtien. Olen ollut mukana sadoissa synnytyksissä ja tukenut tuhansia perheitä raskauden, synnytyksen sekä lapsivuoteen aikana. Vahvuuteni on läsnäolo ja Sinun tarpeiden kokonaisvaltainen huomioiminen. Autan sinua löytämään omat voimavarasi ja vahvuutesi kaikissa vanhemmuuden vaiheissa vankaan tietoon ja kokemukseen pohjautuen.

Kätilödoulana ja kotikätilönä olen toiminut vuodesta 2013 lähtien, jolloin aloitin yksityisenä ammatinharjoittajana toimimisen. Vuosien aikana olen tukenut satoja perheitä raskauden, synnytyksen ja vauva-arjen aikana jokaisen toiveet ja tarpeet yksilöllisesti huomioiden sekä avustanut yli 30 kotisynnytyksessä. Synnytyspelko keskustelut ovat myös osa työnkuvaani ja olen saanut auttaa satoja perheitä pelkojen lievittämisessä sekä synnytystraumojen käsittelyssä.

Kinesiologian parissa matkani aloitin vuonna 2012. Olen tehnyt satoja tasapainotuksia joiden avulla olen auttanut ihmisiä kulkemaan kohti omia tavoitteita ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Käytän kinesiologian oppeja myös kätilötyössä. Sen avulla raskaaksi tuleminen, raskauteen sopeutuminen, synnytykseen valmistautuminen, synnytys ja vauva-arki ovat sujuvampia. Tasapainotusten avulla kehon psyykkinen kuorma ja stressi pääsevät purkautumaan ja tuomaan tilaa uudelle kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille.

Annan Hyvinvointikeskus Hyvä Olo Ilonassa seuraavia hoitoja Hämeenkadun toimipisteessä:

  • Kätilövastaanotto
  • Kinesiologinen tasapainotus
  • Kätilöakupunktio

Tervetuloa kohti vahvaa vanhemmuutta.

suvi@hyvaoloilona.fi
010 320 3440

Varaa aika

Call Now Button