Fysioterapia

Fysioterapia edistää ja ylläpitää ihmisen toiminta- ja työkykyä.
Fysioterapiassa käytetään hoitoina muun muassa lämpö- ja kylmähoitoa sekä TNS-sähkökipuhoitoa.

Hoitojaksoon kuuluu aina henkilökohtainen ohjaus ja neuvonta omatoimiseen liikuntaan. Fysiterapeutti opastaa muun muassa seuraavissa asioissa:

  • Aktiivinen ja passiivinen liikehoito
  • Yksilöllinen terapeuttinen harjoittelu
  • Ergonomiaohjaus
  • Liikuntaohjaus
  • Ravintoneuvonta
Kenelle fysioterapia sopii?

Fysioterapiaan kuuluvilla fysikaalisilla hoidoilla voidaan helpottaa merkittävästi kipuja. Hieromalla, venyttelyllä, mobilisoinnilla ja liikehoidolla voidaan vaikuttaa positiivisesti tuki- ja liikuntaelimistön ongelmiin ja sitä kautta koko kehon hyvinvointiin ja toimintakykyyn.
Hoidot valitaan aina asiakkaan tarpeiden ja etujen mukaisesti.

KUKA

Fysioterapeutti on koulutettu terveydenhuollon ammattilainen.

Hoitoihin voi tulla lääkärin fysioterapialähetteellä tai ilman. Lääkärin lähetteellä hoidoista saa sairausvakuutuslain mukaisen korvauksen Kelalta.
Tampereen kaupungin työntekijä saa hyvinvointikeskuksessamme sairauskassan hieronta- ja fysioterapiaedut.
Lue lisää fysioterapiasta Suomen Fysioterapeutit -liiton sivulta.

Hyvinvointikeskuksessamme fysioterapiahoitoa antavat koulutetut ammattilaiset Sirkku TilliLauri Ikonen ja Janita Heikkilä.

VARAA AIKA

Maksuvälineeksi fysioterapiaan käyvät myös Työkuntoseteli, Tyky- ja Tyky+ -kuntoseteli, Smartum Liikunta- ja kulttuuriseteli, ePassi Sportti & Kulttuuri -etu, Eazybreak ja Edenred Liikunta- ja kulttuurietu.

Työkuntoseteli             Tyky-kuntoseteli             Smartum Liikunta- ja kulttuuriseteli     ePassi       Eazybreak           

Hyvinvointikeskus Hyvä Olo Ilona, Tampere

Tarjoamme asiakkaillemme korkealaatuisia terveyden, kauneuden ja hyvinvoinnin palveluita Tampereella ja Pirkanmaalla. Kaikissa toimipisteissämme sinua odottavat palvelualttiit, koulutetut ammattilaiset, joille juuri sinun kehosi on tärkeä. Teemme vain sitä, missä olemme parhaita. Keskitymme hoitamaan asiamme sataprosenttisesti ja jättämään kehoosi hyvän muistijäljen, jolloin palaat aina takaisin.  Monipuolisiin hoitoihin on helppo varata aika netistä tai soittamalla. Jos haluat jotain vähän laadukkaampaa, valitse Hyvä Olo Ilona hyvinvointikeskus. Kohti parempaa oloa vuodesta 2003 lähtien.