Fysioterapia

Fysioterapia edistää ja ylläpitää ihmisen toiminta- ja työkykyä.
Fysioterapiassa käytetään hoitoina muun muassa lämpö- ja kylmähoitoa sekä TNS-sähkökipuhoitoa.

Hoitojaksoon kuuluu aina henkilökohtainen ohjaus ja neuvonta omatoimiseen liikuntaan. Fysiterapeutti opastaa muun muassa seuraavissa asioissa:

  • Aktiivinen ja passiivinen liikehoito
  • Yksilöllinen terapeuttinen harjoittelu
  • Ergonomiaohjaus
  • Liikuntaohjaus
  • Ravintoneuvonta
Kenelle fysioterapia sopii?

Fysioterapiaan kuuluvilla fysikaalisilla hoidoilla voidaan helpottaa merkittävästi kipuja. Hieromalla, venyttelyllä, mobilisoinnilla ja liikehoidolla voidaan vaikuttaa positiivisesti tuki- ja liikuntaelimistön ongelmiin ja sitä kautta koko kehon hyvinvointiin ja toimintakykyyn.
Hoidot valitaan aina asiakkaan tarpeiden ja etujen mukaisesti.

Hoitoihin voi tulla lääkärin fysioterapialähetteellä tai ilman. Lääkärin lähetteellä hoidoista saa sairausvakuutuslain mukaisen korvauksen Kelalta.

Tampereen kaupungin työntekijä saa hyvinvointikeskuksessamme sairauskassan hieronta- ja fysioterapiaedut.
Lue lisää fysioterapiasta Suomen Fysioterapeutit -liiton sivulta.

Hyvä Olo Ilonassa voit tulla fysioterapiaan 30 min akuuttiajalle tai valita pitemmän hoitokerran tai hoitokertasarjan. Ensimmäiseksi hoitokerraksi suositellaan 75 minuutin alkututkimusta. Fysioterapeuttimme tekevät myös kotikäyntejä Tampereen alueella.

Tutustu myös purentaelimistön fysioterapiaan (TMD).

KUKA

Fysioterapeutti on koulutettu terveydenhuollon ammattilainen.

Hyvinvointikeskuksessamme fysioterapiahoitoa antavat koulutetut ammattilaiset Sirkku TilliLauri Ikonen, Annika Halonen ja Janita Heikkilä.

Tutkimukset ja lausunnot

Fysioterapia saattaa olla osittaisen Kela-korvauksen alaista hoitoa. Korvaamisen edellytyksenä on, että asiakkaalla on lääkärin lähete fysioterapiaan. Lähete voi olla joko julkisesta tai yksityisestä terveydenhuollosta.

Lääkärin määräämät tutkimukset, hoidot ja lausunnot korvataan, jos ne on määrätty sairauden hoidon vuoksi tai ne ovat olleet tarpeellisia mahdollisen sairauden toteamiseksi. Lääkärin samalla kertaa määräämä hoito ja tutkimus korvataan enintään 15 tutkimus- tai hoitokerralta sillä edellytyksellä, että tutkimus on suoritettu tai hoito on annettu vuoden kuluessa määräyksen antamisesta. Omavastuuosuus jää asiakkaan itse maksettavaksi.

VARAA AIKA

Maksuvälineeksi fysioterapiaan käyvät myös Työkuntoseteli (lääkärin lähetteellä), Tyky- ja Tyky+ -kuntoseteli, Smartum Liikunta- ja kulttuuriseteli, Eazybreak ja Edenred Liikunta- ja kulttuurietu.

Työkuntoseteli             Tyky-kuntoseteli             Smartum Liikunta- ja kulttuuriseteli            Eazybreak           

Hyvinvointikeskus Hyvä Olo Ilona, Tampere

Tarjoamme asiakkaillemme korkealaatuisia terveyden, kauneuden ja hyvinvoinnin palveluita Tampereella ja Pirkanmaalla. Kaikissa toimipisteissämme sinua odottavat palvelualttiit, koulutetut ammattilaiset, joille juuri sinun kehosi on tärkeä. Teemme vain sitä, missä olemme parhaita. Keskitymme hoitamaan asiamme sataprosenttisesti ja jättämään kehoosi hyvän muistijäljen, jolloin palaat aina takaisin.  Monipuolisiin hoitoihin on helppo varata aika netistä tai soittamalla. Jos haluat jotain vähän laadukkaampaa, valitse Hyvä Olo Ilona hyvinvointikeskus. Kohti parempaa oloa vuodesta 2003 lähtien.

 [:en]Fysioterapialla pyritään edistämään ja ylläpitämään ihmisen toiminta- ja työkykyä.
Hoitoina ovat mm. lämpö- ja kylmähoidot sekä TNS-sähkökipuhoito. Hoitojaksoon kuuluu aina henkilökohtainen ohjaus ja neuvonta omatoimiseen liikuntaan.
Hoitojaksoon kuuluu aina henkilökohtainen ohjaus ja neuvonta omatoimiseen liikuntaan.
– Aktiivinen ja passiivinen liikehoito
– Yksilöllinen terapeuttinen harjoittelu
– Ergonomiaohjaus
– Liikuntaohjaus
– Ravintoneuvonta

MIKSI
Fysioterapiaan kuuluvilla fysikaalisilla hoidoilla voidaan helpottaa merkittävästi kipua. Hieromalla, venyttelyllä, mobilisoinnilla ja liikehoidolla voidaan vaikuttaa positiivisesti tuki- ja liikuntaelimistön ongelmiin ja sitä kautta koko kehon hyvinvointiin ja toimintakykyyn.
Hoidot valitaan aina asiakkaan tarpeiden ja etujen mukaisesti.

KUKA
Fysioterapeutti on koulutettu terveydenhuollon ammattilainen.
Hoitoihin voi tulla lääkärin fysioterapialähetteellä tai ilman. Lääkärin lähetteellä hoidoista saa sairausvakuutuslain mukaisen korvauksen Kelalta.
Tampereen kaupungin työntekijä saa hyvinvointikeskuksessamme sairauskassan hieronta- ja fysioterapiaedut.
Hyvinvointikeskuksessamme fysioterapia-hoitoa antaa siihen koulutettu ammattilainen
Lauri Ikonen

VARAA AIKA

Call Now Button