Lantionpohjalihasten vahvistaminen fysioterapialla

Lantionpohjalihasten vahvistaminen fysioterapialla synnytyksen jälkeen helpottaa kehoa toipumaan ja palautumaan.

Lantionpohjan lihakset huolehtivat kehon asennon hallinnasta yhdessä muiden vartalolihasten kanssa. Raskaudet ja synnytykset  voivat heikentää lihaksia. Lihasryhmään voi vaikuttaa heikentävästi myös ikääntyminen, ummetukseen liittyvä ponnistaminen tai aktiivisen käytön puute.

Lantionpohjalihasten harjoittelu

Säännöllinen ja intensiivinen harjoittelu edistää lantionpohjalihasten vahvistumista ja rentoutumista, jotta lantiopohjan lihakset tukisivat sopivasti mutta eivät olisi ylijännittyneitä. Harjoittelu helpottaa ponnistukseen liittyvää karkailua ja osa voi välttää leikkaushoidon harjoittelun avulla. Fysioterapeutti laatii sinulle henkilökohtaisen ohjelman ja ohjaa harjoittelua.

Hoitoihin voi tulla lääkärin fysioterapialähetteellä tai ilman. Lääkärin lähetteellä hoidoista saa sairausvakuutuslain mukaisen korvauksen Kelalta. Lue lisää fysioterapiasta Suomen Fysioterapeutit -liiton sivulta.

KUKA

Fysioterapeutti on aina koulutettu terveydenhuollon ammattilainen. Hyvinvointikeskuksessamme fysioterapiahoitoa antavat koulutetut ammattilaiset Sirkku TilliLauri IkonenAnnika Halonen ja Janita Heikkilä.

VARAA AIKA

Maksuvälineeksi fysioterapiaan käyvät myös Työkuntoseteli (lääkärin lähetteellä), Tyky- ja Tyky+ -kuntoseteli, Smartum Liikunta- ja kulttuuriseteli, Eazybreak ja Edenred Liikunta- ja kulttuurietu.

Työkuntoseteli             Tyky-kuntoseteli             Smartum Liikunta- ja kulttuuriseteli            Eazybreak           

HYVINVOINTIKESKUS HYVÄ OLO ILONA, TAMPERE

Tarjoamme asiakkaillemme korkealaatuisia terveyden, kauneuden ja hyvinvoinnin palveluita Tampereella ja Pirkanmaalla. Kaikissa toimipisteissämme sinua odottavat palvelualttiit, koulutetut ammattilaiset, joille juuri sinun kehosi on tärkeä. Teemme vain sitä, missä olemme parhaita. Keskitymme hoitamaan asiamme sataprosenttisesti ja jättämään kehoosi hyvän muistijäljen, jolloin palaat aina takaisin.  Monipuolisiin hoitoihin on helppo varata aika netistä tai soittamalla. Jos haluat jotain vähän laadukkaampaa, valitse Hyvä Olo Ilona hyvinvointikeskus. Kohti parempaa oloa vuodesta 2003 lähtien.

 

Call Now Button