Selkäkivun hoito synnytyksen jälkeen

Selkäkivun hoito voi tulla ajankohtaiseksi synnytyksen jälkeen. Synnytyksestä palautuminen on yksilöllistä ja palautuminen voi kestää viikoista kuukausiin. Joskus voi kestää vuodenkin ennen kuin tuntuu, että keho on palautunut täysin. Toipumiseen vaikuttaa myös se, onko synnytys tapahtunut keisarinleikkauksella vai alatiesynnytyksenä.

Synnytyksen jälkeen on tavallista, että keho oireilee jollakin tavalla. Hormonitasapaino tasaantuu ensimmäisten viikkojen aikana, mutta raskauden ja synnytyksen vaikutukset kestävät huomattavasti pidempään. Selkärangan asento ja painopisteet muuttuvat, ja selkä kuormittuu raskauden aikana. Pienen lapsen hoitamisessa epäergonomiset asennot ja heikko lihaskunto altistavat selän oireilulle. Selkäkivun hoidon aloittamista ei kannata lykätä, vaan hakeutua hoidon piiriin. Hyvä Olo Ilonassa kuntoutus saadaan käyntiin nopeasti.

Hyvä Olo Ilonassa synnytyksen jälkeistä selkäkipua hoitavat fysioterapeutit Sirkku Tilli, Annika Halonen, Janita Heikkilä ja Lauri Ikonen.

VARAA AIKA

HYVINVOINTIKESKUS HYVÄ OLO ILONA, TAMPERE

Tarjoamme asiakkaillemme korkealaatuisia terveyden, kauneuden ja hyvinvoinnin palveluita Tampereella ja Pirkanmaalla. Kaikissa toimipisteissämme sinua odottavat palvelualttiit, koulutetut ammattilaiset, joille juuri sinun kehosi on tärkeä. Teemme vain sitä, missä olemme parhaita. Keskitymme hoitamaan asiamme sataprosenttisesti ja jättämään kehoosi hyvän muistijäljen, jolloin palaat aina takaisin.  Monipuolisiin hoitoihin on helppo varata aika netistä tai soittamalla. Jos haluat jotain vähän laadukkaampaa, valitse Hyvä Olo Ilona hyvinvointikeskus. Kohti parempaa oloa vuodesta 2003 lähtien.

Call Now Button