Yhteystiedot

Ollaan yhteyksissä

Miten löydät meidät

Hyvinvointikeskus

Parasta palvelua Tampereella vuodesta 2003 lähtien. Tarjoamme asiakkaillemme korkealaatuisia terveyden ja hyvinvoinnin palveluita.

Keskusta

Hämeenkatu 6 B, 7. krs, Tampere
info@hyvaoloilona.fi
010 320 3440

 Olemme muuttaneet perinteikkäästä Ruuskasen talosta uusiin toimitiloihin Tampereen sydämessä.  Uusi helposti saavutettava hyvinvointikeskuksemme sijaistsee Osuuspankin talossa, Stockmannin vieressä. Juna- ja linja-autoasema ovat muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Omalla autolla saapuville kätevintä on ajaa Hämpin parkkiin ja tulla hissillä ylös Hämeenkadulle (Hämeenporras), josta hoitolan ovelle on noin 40 askelta oikealle, kohti Tammerkoskea.

Technopolis, Yliopistonrinne

Kalevantie 2, Tampere
info@hyvaoloilona.fi
010 320 3443

Autoilija, navigoi osoitteeseen Ratapihankatu 51. Jos tulet klo 8-17 pääset A-talon parkkihalliin ja sieltä hissillä 3. kerrokseen. Hoitaja hakee sinut 3. kerroksen sohva-alueelta.
Jos tulet klo 17 jälkeen omalla autolla, niin aja katutasoon ja  valitse A-talon sisäänkäynti. Hoitaja hakee sinut ovelta. Voit halutessasi varmistaa saapumisesi soittamalla 010 320 3443.
Palvelemme Technopoliksessa vain ajanvarauksella!

Kaukajärvi

Keskisenkatu 6, Tampere
info@hyvaoloilona.fi
010 320 3446

Palvelemme Kaukajärven liikekeskusta (S-Market, Apteekki) vastapäätä.  Kaukajärven palveluvalikoimaan kuuluvat monipuoliset hieronta- ja fysioterapiapalvelut, muun muassa purentaelimistön fysioterapia TMD. Olemme erikoistuneet raskausajan hoitoihin sekä synnytysten käynnistyksiin, kätilöpalveluihin ja valmennuksiin. Ilmainen pysäköinti.

Haluatko tietää lisää? / Anna palautetta!

Call Now Button