Yhteystiedot

Ollaan yhteyksissä

Miten löydät meidät

Hyvinvointikeskus

Parasta palvelua Tampereella ja Pirkanmaalla vuodesta 2003 lähtien. Tarjoamme asiakkaillemme korkealaatuisia terveyden ja hyvinvoinnin palveluita.

Koskipuisto

Koskikatu 7 A 2  krs., Tampere
info@hyvaoloilona.fi
010 320 3440

Olemme palvelleet jo vuosia asiakkaitamme arvokiinteistö “Ruuskasen talossa” Koskikadulla, Tampereen sydämessä. Sijaintimme on loistava myös kauempaa tuleville, sillä juna- ja linja-autoasema ovat muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Lähellä sijaitsevat Hämpin, Koskikeskuksen, Stockmannin ja Plevnan parkkitalot. Löydät meidät hyvin Tammerkosken kupeesta, Hotelli Cumuluksen vierestä. Toisessa kerroksessa sijaitsevaan hoitolaamme pääset myös hissillä.

Technopolis, Yliopistonrinne

Kalevantie 2, Tampere
info@hyvaoloilona.fi
010 320 3443

Autoilija, navigoi osoitteeseen Ratapihankatu 51. Jos tulet klo 8-17 pääset A-talon parkkihalliin ja sieltä hissillä 3. kerrokseen. Hoitaja hakee sinut 3. kerroksen sohva-alueelta.
Jos tulet klo 17 jälkeen omalla autolla, niin aja katutasoon ja  valitse A-talon sisäänkäynti. Hoitaja hakee sinut ovelta. Voit halutessasi varmistaa saapumisesi soittamalla 010 320 3443.
Palvelemme Technopoliksessa vain ajanvarauksella!

Kaukajärvi

Santaharjuntie 41, Kaukajärvi
info@hyvaoloilona.fi
010 320 3446

Hyvä Olo Ilona hyvinvointikeskuksen uusin toimipiste sijaitsee Kaukajärvellä. Kaukajärven palveluvalikoimaan kuuluvat monipuoliset hieronta- ja fysioterapiahoidot sekä terveysmittaukset. Käynti tiloihin onnistuu helposti myös liikuntaesteisiltä.

Haluatko tietää lisää? / Anna palautetta!

Call Now Button