Yhteystiedot

Ollaan yhteyksissä

Miten löydät meidät

Terveyden ja hyvinvoinnin palvelut Tampereella ja Pirkanmaalla vuodesta 2003 lähtien.

Tarjoamme asiakkaillemme moniammatillisen terveyden ja hyvinvoinnin palvelut laadukkaasti, turvallisesti ja ammattitaitoisesti.

Kohti parempaa oloa – vauvasta vaariin!

Keskusta

Hämeenkatu 13 bA, 3. krs, Tampere

info@hyvaoloilona.fi
044 761 6000

Olemme muuttaneet! Hyvinvointikeskuksemme sijaitsee nyt Koskipuiston kulmassa (Instrumentariumin ja Kenkärepon yläkerrassa). Juna- ja linja-autoasema ovat muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Omalla autolla saapuville kätevintä on ajaa Hämpin parkkiin ja tulla hissillä ylös Hämeenkadulle (Koskenpääty), josta hoitolan ovelle on noin 40 askelta oikealle, kohti rautatieasemaa.

Kaukajärvi

Keskisenkatu 6, Tampere

info@hyvaoloilona.fi
044 736 3805

Palvelemme Kaukajärven liikekeskusta (S-Market, Apteekki) vastapäätä. Kaukajärven palveluvalikoimaan kuuluvat monipuoliset hieronta- ja fysioterapiapalvelut, muun muassa purentaelimistön fysioterapia TMD. Olemme erikoistuneet raskausajan hoitoihin sekä synnytysten käynnistyksiin ja akupunktio hoitoihin. Ilmainen pysäköinti.

Pyynikki

F. E. Sillanpään katu 2, Tampere

info@hyvaoloilona.fi
050 338 0089

Pyynikin urheilukenttää vastapäätä. Käynti sisäpihan pääovesta, painamalla ovisummeria, jossa Hyvä Olo Ilonan logo. Jää odottamaan naulakoiden luokse. josta hoitaja noutaa sinut.

Haluatko tietää lisää? / Anna palautetta!

Call Now Button