Tietoa meistä

MIKSI VALITA MEIDÄT

Tarjoamme asiakkaillemme korkealaatuisia terveyden, kauneuden ja hyvinvoinnin palveluita Pirkanmaalla. Viihtyisät vastaanottomme sijaitsevat keskeisillä paikoilla Tampereella ja lähialueilla. Keskustan toimipisteemme on Tampereen Koskipuistossa Tammerkosken sillankupeessa Rautatieaseman ja Keskustorin välillä. Uudempi vastaanottomme sijaitsee uudessa Technopolis-rakennuksessa ja on valmis ottamaan vastaan kiireisiäkin bisnesihmisiä. Uusin toimipisteemme avattiin 2018 Kaukajärvelle, ja siellä asiakkaita palvelee myös Hyvä Olo Ilona -myymälä. Tuotevalikoimaan kuuluu monipuolisesti terveys- ja hyvinvointituotteita sekä työ- ja terveysjalkineita. Jos haluat jotain vähän laadukkaampaa, valitse Hyvä Olo Ilona hyvinvointikeskus. Kohti parempaa oloa vuodesta 2003 lähtien.

Hyvä Olo Ilona, Tampere

Arvomme ovat

 • Ihmisarvo
 • Inhimillisyys
 • Moniammatillisuus
 • Sitoutuminen
 • Asiakaslähtöisyys
 • Luotettavuus
 • Kiireettömyys
 • Innovatiivisuus

Tervetuloa Hyvinvointikeskus Hyvä Olo Ilonaan!

MIKSI OLEMME PARHAITA

Teemme vain sitä, missä olemme parhaita. Keskitymme hoitamaan asiamme sataprosenttisesti ja jättämään kehoosi hyvän muistijäljen, jolloin palaat aina takaisin. Hyvinvointikeskuksemme toimipisteet sijaitsevat Tampereen parhailla paikoilla ja tavoitteemme on tarjota tampereen laadukkaimpia ja monipuolisimpia palveluita ja tuotteita. Kaikissa toimipisteissämme sinua odottavat palvelualttiit, koulutetut ammattilaiset, joille juuri sinun kehosi on tärkeä. Monipuolisiin hoitoihin on helppo varata aika netistä tai soittamalla.  Hyvä Olo Group / Hyvä Olo Ilona -yrityksellä on aluehallintoviraston myöntämä lupa yksityisen terveydenhuollon palvelujen antamiseen.  Terveyslautakunnan alainen viranhaltija on tarkastanut toimintayksikön tilat ja laitteet.

Hyvinvointikeskus Hyvä Olo Ilona, Tampere

Y-tunnus 2395503-7


Terveydenhuollon palveluista vastaava johtaja

Ilona Fagerlund-Rauhanen
0400 896 300
Ilona(a)hyvaoloilona.fi

Hyvinvointiedut

Teemme työtä terveyden edistämiseksi jotta ​sinä pääsisit kohti parempaa oloa.

Henkilöstöedut ovat edullinen tapa lisätä henkilöstön työhyvinvointia ja sitoutumista sekä parantaa työnantajamielikuvaa. Panostaminen henkilöstön hyvinvointiin vähentää sairauspoissaoloja ja parantaa työajan tehokkuutta ja työnlaatua. Työntekijöiden terveyden edistäminen on yritykselle työnhakijamarkkinoilla kilpailuetu, mutta myös taloudellisesti kannattavaa: yksi työhyvinvointiin sijoitettu euro tuo jopa kuusi euroa takaisin.

Työnantajan tarjoama taloudellinen tuki liikuntaan tai hierontapalveluihin vaikuttaa merkittävästi henkilöstösi työhyvinvointiin. Hyvinvoiva työyhteisö jaksaa paremmin, mikä puolestaan lisää yrityksenne tuottavuutta. Laadukkaat ja monipuoliset työsuhde-edut ovat niin työnantajan kuin työntekijänkin etu. Olemme erittäin mielellämme yrityksenne yhteistyökumppani työhyvinvoinnin edistämisessä Pirkanmaalla ja Tampereella.

Meillä käyvät maksuvälineinä:

 

Työkuntoseteli

Työkuntoseteli

Tyky- ja Tyky+ -kuntoseteli

Tyky-kuntoseteli

Smartum Liikunta- ja kulttuuriseteli

Smartum Liikunta- ja kulttuuriseteli

 

ePassi Hyvinvointi

ePassi

ePassi Sportti & Kulttuuri
Eazybreak
Eazybreak
Edenred Liikunta- ja kulttuurietu

Edellä mainitut virikesetelit ja hyvinvointiedut käyvät maksutapoina vain koulutetuille fysioterapeuteille, hierojille ja personal trainereille. Työnantajan tarjoama etuisuus on aina henkilökohtainen eikä sitä voi siirtää esimerkiksi perheenjäsenille.

Miten voin tarjota omalle henkilökunnalle vaikkapa hierontaa, kuntosetelin vaihteluksi ?

Verohallinnon ohje liikuntaedusta:

Veroton liikuntaetu koskee sellaisia liikuntamuotoja, joita suomalaiset yleisesti harrastavat. Tavanomaisena liikuntatoimintana voidaan pitää esimerkiksi kuntosalikäyntiä, uintia sekä ohjattuja liikuntatunteja, kuten jumppaa, joogaa ja tanssia samoin kuin muitakin yksilölajeja, kuten ratsastusta, golfia, keilailua, suunnistusta ja laskettelua.

Lisäksi tavanomaisena liikuntatoimintana voidaan pitää joukkueliikuntaa, kuten salibandya tai lentopalloa. Edellä mainittu esimerkkiluettelo ei ole tyhjentävä. Etu on tarkoitettu työntekijän oman aktiiviliikunnan tukemiseen, ei esim. vauvauintiin tai solariumiin. Myöskään hieronta ei ole aktiiviliikuntaa, joten seteliä tai muuta maksujärjestelmää ei ole tarkoitettu sen kustannusten maksamiseen.

Työnantaja voi kuitenkin muulla tavalla järjestää työntekijöilleen hierontaa verovapaana etuna. Työnantaja voi virkistystoimintana kustantaa työpaikalle hierojan, jonka palveluja henkilökunta voi käyttää tai tehdä sopimuksen hierontapalvelujen tuottajan kanssa henkilökunnan käynneistä.

Työpaikkalääkärin määräämä fysioterapia voi olla verovapaata työpaikkaterveydenhuoltoa. Etujen on oltava kustannuksiltaan kohtuullisia. Työnantajan järjestämissä kollektiivisissa eduissa kohtuullisuudelle ei ole määritelty tarkkaa euromäärää. On kuitenkin huomattava, että jos työntekijä menee oma-aloitteisesti hierojalle tai fysioterapeutille ja työnantaja korvaa palkansaajalle hänen jo maksamansa laskun, kysymyksessä ei ole työnantajan järjestämä toiminta.

Työnantaja korvaa tällöin palkansaajan elantokustannuksia, ja laskun määrä on palkkaa. Liikuntatoimintaan kuuluvat urheiluseurojen liikuntamaksut, jos maksu oikeuttaa seuran liikuntapalvelun käyttämiseen.

Sellaiset urheiluseurojen jäsenmaksut sekä liittymis- ja kannatusjäsenmaksut, jotka eivät suoraan oikeuta liikuntapalvelun käyttämiseen, katsotaan elantokustannuksiksi, joita ei voida korvata verovapaasti.

Lähde : www.vero.fi
Lisää tietoa osoitteesta www.vero.fi

Hyvinvointikeskus Hyvä Olo Ilona, Tampere

Laskutusosoitteet

Olemme siirtymässä entistä tiiviimmin sähköisen
taloushallinnon rutiineihin ja toivomme, että lähetätte meille
jatkossa verkkolaskuja.

Verkkolaskut osoitteeseen:

Operaattoritunnus (BIC): OKOYFIHH
Verkkolaskuosoite (OVT): 003723955037
Y-tunnus: 2395503-7

Paperilaskut osoitteeseen:

Hyvä Olo Group Avoin yhtiö
c/o Yrityspalvelu Joviaali Oy
skannauspalvelu

Hermiankatu 6-8 A
33720 TAMPERE

Sähköpostilla osoitteeseen:

aineistot@joviaali.fi

 

Asiakasrekisterin tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjällä on tietosuoja-asetuksen mukaan velvollisuus informoida selkeällä tavalla rekisteröityjä. Tämä seloste täyttää informointivelvoitteen.

1. Rekisterinpitäjä

Hyvä Olo Group Avoin Yhtiö

Yhteystiedot:
Solkikatu 4 B
33710 Tampere
Y-tunnus 2395503-7

Yhteystiedot rekisteriä koskevissa asioissa:
Hyvä Olo Group Avoin Yhtiö / Timo Rauhanen
Solkikatu 4 B 7
33710 Tampere
0405049213
timo@hyvaoloilona.fi

2. Rekisteröidyt

Asiakkaat ja potentiaaliset asiakkaat.

3. Henkilötietojen käyttötarkoitus
 • Henkilötietoja käsitellään asiakas ja palvelusuhteen hoitamiseen. Henkilötietolaki 8§.  
 • Henkilötietoja käsitellään suostumuksen perusteella (esim. messuilla kerätty potentiaalilista, lomakkeelle kysytty lupa markkinointiin)

Henkilötietojen käsittelyn ja rekisterin käyttötarkoitus

Henkilötietoja käsitellään vain ennalta määriteltyihin tarkoituksiin, jotka ovat seuraavat:  

 • asiakassuhteen hoitaminen
 • palveluistamme kertominen   
4. Rekisteriin tallennettavat henkilötiedot

Asiakasrekisteri sisältää seuraavat tiedot:

Yhteystiedot

 • nimi
 • syntymäaika (fysioterapia asiakkailla sotu)
 • osoite
 • sähköposti
 • puhelinnumero

Asiakastiedot

 • tiedot ostetuista tuotteista, palveluista ja hoitosuunnitelmista
5. Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä ovat seuraavat oikeudet, joiden käyttämistä koskevat pyynnöt tulee tehdä osoitteeseen  

Hyvä Olo Group Avoin Yhtiö / Timo Rauhanen

Solkikatu 4 B 7, 33710 Tampere

0405049213

timo@hyvaoloilna.fi

Tarkastusoikeus

Rekisteröity voi tarkistaa tallentamamme henkilötiedot.  

Oikeus tietojen oikaisemiseen

Rekisteröity voi pyytää oikaisemaan häntä koskevat virheelliset tai puutteelliset tiedot.

Vastustamisoikeus

Rekisteröity voi vastustaa henkilötietojen käsittelyä, mikäli kokee, että henkilötietoja on käsitelty lainvastaisesti.  

Suoramarkkinointikielto

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin.

Poisto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus pyytää tietojen poistamista, jos tietojen käsittely ei ole tarpeen. Käsittelemme poistopyynnön, jonka jälkeen joko poistamme tiedot tai ilmoitamme perustellun syyn, miksi tietoja ei voida poistaa.  

On huomioitava, että rekisterinpitäjällä voi olla lakisääteinen tai muu oikeus olla poistamatta pyydettyä tietoa. Rekisterinpitäjällä on velvollisuus säilyttää kirjanpitoaineisto Kirjanpitolaissa (luku 2, 10 §) määritellyn ajan (10 vuotta) mukaisesti. Tämän vuoksi kirjanpitoon liittyvää aineistoa ei voida poistaa ennen määräajan umpeutumista.

Suostumuksen peruuttaminen

Jos rekisteröityä koskeva henkilötietojen käsittely perustuu ainoastaan suostumukseen, eikä esim. asiakkuuteen tai jäsenyyteen, voi rekisteröity peruuttaa suostumuksen.

Rekisteröity voi valittaa päätöksestä tietosuojavaltuutetulle

Rekisteröidyllä on oikeus vaatia, että rajoitamme kiistanalaisten tietojen käsittelyä siksi aikaa, kunnes asia saadaan ratkaistua.

Valitusoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle kantelu, jos hän kokee, että rikomme henkilötietoja käsitellessämme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä.

Tietosuojavaltuutetun yhteystiedot:  www.tietosuoja.fi/fi/index/yhteystiedot.html

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakastiedot saadaan säännönmukaisesti:

 • asiakkaalta itseltään asiakassuhteen syntyessä
 • asiakkaalta itseltään verkkolomakkeen kautta
 • potentiaaliselta asiakkaalta itseltään messuilla tai muissa tapahtumissa
7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Tietoja ei pääsääntöisesti luovuteta markkinointitarkoituksiin Hyvä Olo Group Ay:n ulkopuolelle.  

Luovutamme tietoja FNS Oy:lle asiakasrekisterimme ylläpitämistä varten. FNS Oy on sitoutunut noudattamaan tietosuoja-asetuksen vaatimuksia.  

Olemme varmistaneet, että kaikki palveluntarjoajamme noudattavat tietosuojalainsäädäntöä. Käytämme säännönmukaisesti seuraavia palvelutarjoajia:

 • Google
 • Mailchimp
8. Käsittelyn kesto
 • Henkilötietoja käsitellään pääsääntöisesti niin kauan, kuin asiakkuus on voimassa
 • Markkinointilistaltamme rekisteröity pääsee poistumaan itse jokaisessa lähettämässämme markkinointisähköpostissamme olevan linkin kautta.  
9. Henkilötietojen käsittelijät

Rekisterinpitäjä ja tämän työntekijät sekä alihankintasopimuksella olevat ammatinharjoittajat käsittelevät henkilötietoja. Voimme myös ulkoistaa henkilötietojen käsittelyn osittain kolmannelle osapuolelle, jolloin takaamme sopimusjärjestelyin, että henkilötietoja käsitellään voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja muutoin asianmukaisesti.

 • FNS Oy – IT-tuki
 • Joviaali Oy – Kirjanpitotoimisto
 • Ammatinharjoittajat jotka tuottavat palveluita Hyvä Olo Ilonalle
10. Tietojen siirto EU:n ulkopuolelle

Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.  

11. Automaattinen päätöksenteko ja profilointi

Emme käytä tietoja automaattiseen päätöksentekoon tai profilointiin.

Suosituksemme

Mitä meistä kerrotaan

Kuntouduin tosi nopeasti takaisin työelämään, huippua!

Sekatyömies 26v

Tuntui taivaallisen tehokkaalta

Sairaanhoitaja 30v

Voi kun ihmiset tietäisivät kuinka ihanaa tämä on

Eläkeläinen 79v