Tietoa meistä

MIKSI VALITA MEIDÄT

Tarjoamme asiakkaillemme korkealaatuisia terveyden ja hyvinvoinnin palveluita Pirkanmaalla. Viihtyisät vastaanottomme sijaitsevat keskeisillä paikoilla Tampereella. Keskustan toimipisteemme on Hämeenkadulla ja toinen sijaitsee Kaukajärvellä. Jos haluat jotain laadukkaampaa, valitse Hyvä Olo Ilona hyvinvointikeskus. Kohti parempaa oloa vuodesta 2003 lähtien.

Hyvä Olo Ilona, Tampere

Arvomme ovat

  • Ihmisarvo
  • Inhimillisyys
  • Moniammatillisuus
  • Sitoutuminen
  • Asiakaslähtöisyys
  • Luotettavuus
  • Kiireettömyys
  • Innovatiivisuus

Tervetuloa Hyvinvointikeskus Hyvä Olo Ilonaan!

MIKSI OLEMME PARHAITA

Teemme vain sitä, missä olemme parhaita. Keskitymme hoitamaan asiamme sataprosenttisesti ja jättämään kehoosi hyvän muistijäljen, jolloin palaat aina takaisin. Hyvinvointikeskuksemme toimipisteet sijaitsevat Tampereen parhailla paikoilla ja tavoitteemme on tarjota tampereen laadukkaimpia ja monipuolisimpia palveluita ja tuotteita. Kaikissa toimipisteissämme sinua odottavat palvelualttiit, koulutetut ammattilaiset, joille juuri sinun kehosi on tärkeä. Monipuolisiin hoitoihin on helppo varata aika netistä tai soittamalla.  Hyvä Olo Group / Hyvä Olo Ilona -yrityksellä on aluehallintoviraston myöntämä lupa yksityisen terveydenhuollon palvelujen antamiseen.  Terveyslautakunnan alainen viranhaltija on tarkastanut toimintayksikön tilat ja laitteet.

Hyvinvointikeskus Hyvä Olo Ilona, Tampere

Y-tunnus 2395503-7


Terveydenhuollon palveluista vastaava johtaja

Ilona Fagerlund-Rauhanen
0400 896 300
Ilona(a)hyvaoloilona.fi

Laskutusosoitteet

Olemme ottaneet käyttöön Procountor-ohjelmiston, ja meillä on nyt mahdollisuus vastaanottaa verkkolaskuja.

Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.

Verkkolaskut osoitteeseen:

Operaattori: Apix Messaging Oy (003723327487)

Verkkolaskuosoite (OVT): 003723955037

Y-tunnus: 2395503-7

Paperilaskut osoitteeseen:

Mikäli ette voi lähettää verkkolaskuja, pyydämme lähettämään paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen:

Hyvä Olo Group Avoin yhtiö (Apix skannauspalvelu)

PL 16112

00021 LASKUTUS

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun, eikä pelkästään kirjekuoreen. Tähän laskutusosoitteeseen ei tule lähettää muuta materiaalia kuin laskuja, eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan.

Hyvä Olo Group Avoin yhtiön sähköpostiskannauksen osoite:

003723955037@procountor.apix.fi

Suosituksemme

Mitä meistä kerrotaan

Kuntouduin tosi nopeasti takaisin työelämään, huippua!

Sekatyömies 26v

Tuntui taivaallisen tehokkaalta

Sairaanhoitaja 30v

Voi kun ihmiset tietäisivät kuinka ihanaa tämä on

Eläkeläinen 79v

Hyvinvointiedut

Teemme työtä terveyden edistämiseksi jotta ​sinä pääsisit kohti parempaa oloa.

Hyvinvointietumme ovat

Smartum Hyvinvointi- ja hierontaetu
Edenred Hyvinvointi- ja hierontaetu
Eazybreak Hyvinvointietu
ePassi Hyvinvointi- ja hierontaetu

 

 

 

Smartum Liikuntaseteli

Smartum

ePassi
Työkuntoseteli käy ainoastaan hierontaan sekä fysioterapiaan, muut esim. Tyky- ja Smartum setelit käyvät liikunnan tukemiseen ja fysioterapeutin tekemiin pienimuotoisiin hoitoihin, tutkimuksiin ja ryhti- ja liikkuvuustesteihin.

ePassin hyvinvointipassi käy hierontaan ja sporttipassi käy liikuntaan ja liikunnan tukemiseen (fysioterapia).


Miten voin tarjota omalle henkilökunnalle vaikkapa hierontaa, kuntosetelin vaihteluksi ?

Verohallinnon ohje liikuntaedusta:

Veroton liikuntaetu koskee sellaisia liikuntamuotoja, joita suomalaiset yleisesti harrastavat. Tavanomaisena liikuntatoimintana voidaan pitää esimerkiksi kuntosalikäyntiä, uintia sekä ohjattuja liikuntatunteja, kuten jumppaa, joogaa ja tanssia samoin kuin muitakin yksilölajeja, kuten ratsastusta, golfia, keilailua, suunnistusta ja laskettelua.

Lisäksi tavanomaisena liikuntatoimintana voidaan pitää joukkueliikuntaa, kuten salibandya tai lentopalloa. Edellä mainittu esimerkkiluettelo ei ole tyhjentävä. Etu on tarkoitettu työntekijän oman aktiiviliikunnan tukemiseen, ei esim. vauvauintiin tai solariumiin. Myöskään hieronta ei ole aktiiviliikuntaa, joten seteliä tai muuta maksujärjestelmää ei ole tarkoitettu sen kustannusten maksamiseen.

Työnantaja voi kuitenkin muulla tavalla järjestää työntekijöilleen hierontaa verovapaana etuna. Työnantaja voi virkistystoimintana kustantaa työpaikalle hierojan, jonka palveluja henkilökunta voi käyttää tai tehdä sopimuksen hierontapalvelujen tuottajan kanssa henkilökunnan käynneistä.

Työpaikkalääkärin määräämä fysioterapia voi olla verovapaata työpaikkaterveydenhuoltoa. Etujen on oltava kustannuksiltaan kohtuullisia. Työnantajan järjestämissä kollektiivisissa eduissa kohtuullisuudelle ei ole määritelty tarkkaa euromäärää. On kuitenkin huomattava, että jos työntekijä menee oma-aloitteisesti hierojalle tai fysioterapeutille ja työnantaja korvaa palkansaajalle hänen jo maksamansa laskun, kysymyksessä ei ole työnantajan järjestämä toiminta.

Työnantaja korvaa tällöin palkansaajan elantokustannuksia, ja laskun määrä on palkkaa. Liikuntatoimintaan kuuluvat urheiluseurojen liikuntamaksut, jos maksu oikeuttaa seuran liikuntapalvelun käyttämiseen.

Sellaiset urheiluseurojen jäsenmaksut sekä liittymis- ja kannatusjäsenmaksut, jotka eivät suoraan oikeuta liikuntapalvelun käyttämiseen, katsotaan elantokustannuksiksi, joita ei voida korvata verovapaasti.

Lähde : www.vero.fi
Lisää tietoa osoitteesta www.vero.fi

Call Now Button