KUNTOUTUS

Kuntoutuksen parissa työskentelee useita eri ammattiryhmiä, joiden kaikkien yhteisenä tavoitteena on kuntoutusasiakkaan toimintakyvyn ylläpitäminen ja kohentaminen sekä ongelmien ennaltaehkäisy. Kuntoutus perustuu yksilölliseen suunnitelmaan ja kuntoutujan tarpeisiin ja tavoitteisiin. Kuntoutusalan yrittäjät työskentelevät kuntoutusasiakkaan arjen toimintakyvyn ympärillä, usein erityisesti lääkinnällisen kuntoutuksen osa-alueilla. Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenistöön kuuluu tällä hetkellä yrityksiä viidestä eri terapeuttiryhmästä.

Fysi Partners on vahvassa kasvussa oleva OmaFysio-klinikoiden yritysverkosto. Kehitämme uusia palveluita ja innovatiivisia toimintamalleja fysioterapian ja kuntoutuksen alalle. Verkostomme omistajayritykset toimivat alan suunnannäyttäjinä.

Seuraamme jatkuvasti asiakkaidemme tyytyväisyyttä ja kehitämme toimintaamme. OmaFysio-palvelumme asiakaspalautteen keskiarvo koko vuodelta 2020 on 9,3 asteikolla 0-10 ja NPS-luku on 88. Vuonna 2020 fysioterapia-asiakaspalautteen keskiarvo on 9,5 ja NPS 89.

 

Call Now Button