Marraskuussa tärkeää on aika itselle

Kaamoksen aika lähestyy. Kaduilla pimenee, vaikka kello ei näytä vielä viittäkään. Mihin päivä oikein hurahti? Joko tässä on aika painua maate? Miten jäivät taas nämäkin tehtävät tekemättä ja asiat hoitamatta?

Aikainen pimeän tulo sekoittaa syksyllä tehostartin tehneen työmuurahaisen. Yön ja päivän raja hiipii yhä varhaisemmaksi ja aiheuttaa hätääntyneen olon. Loppuvatko vuorokauden tunnit kesken? Kenties pitäisi vain painaa vähän tiukemmin, olla ripeämpi, lopettaa haahuilu ja keskittyä tehokkaaseen ajanhallintaan. En jää jumittamaan, vaan varaan kalenterin täyteen sosiaalisia tapahtumia ja kiinnostavia menoja. Niin pysyy liikkeessä, eikä tule aika pitkäksi. Mikään ei vaan tunnu suorittajalle riittävän, mutta jossain raja tulee vastaan.

Marraskuun pimeyteen pitäisi ehkä ottaa hieman lempeämpi asenne, myös itseä kohtaan. Kun kaamos koittaa, on aika syödä, levätä ja varata akkuja. Kun keho tuntuu väsyneeltä ja mieli on tokkurassa, on silloin tällöin parempi antautua väsymyksen tunteelle. Pue yllesi ihanin ja pehmein villapuserosi, laita soimaan parasta tietämääsi musiikkia ja ota seuraksesi kudin, lehti, kirja, kissa, koira, suklaa, ystävä, puoliso tai lapsi. Tärkeintä on unohtaa huono omatunto lepäilystä ja makailusta. Työn ja oman ajan välillä kannattaa pitää selkeä raja, ja unohtaa kaikki suorituspaineet.

Vapaapäivä on ihana varata oleiluun ja hemmotteluun. Hyvinvointikeskus Hyvä Olo Ilona tarjoaa rauhoittavia ja virkistäviä hoitoja väsyneelle ja stressaantuneelle. Kahden hengen Duo-hoito sopii pariskunnalle tai ystävyksille — mikä olisi miellyttävämpää kuin kuumakivihieronta tai intialainen päähieronta mukavassa seurassa, kynttilöiden palaessa ja harmonisen musiikin soidessa. Hellävarainen Aromahieronta on lempeästi vaikuttavaa hierontaa, johon käytetään eteerisiä, miedosti tuoksuvia öljyjä. Vaikutus on uskomattoman rentouttava ja vapauttava.

Varaa tästä aika itsesi hellimiseen!

Call Now Button