Duo-hoito

Duo-hoito on hoito kahdelle henkilölle samanaikaisesti.
Ylellinen kokovartalohieronta tai hemmotteluhoito rentouttavan musiikin soidessa ja kynttilöiden luodessa tunnelmavaloa. Hoito sisältää juomatarjoilun.

Duo-hoitoja on kolme erilaista:
Kenelle duo-hoito sopii?

Halutessasi elämääsi jotain ylellisyyttä tai parisuhteellesi lisää romantiikkaa, valitse ihana, rentouttava hoito kahdelle. Hoito on myös ihana lahjaidea hääparille, pariskunnille, ystävyksille.

KUKA

Hoito kahdelle tehdään kahden ammattitaitoisen hierojan yhteistyönä. Soita ja kysy lisää henkilökunnaltamme.

VARAA AIKA
Puhelimitse 010 320 3440 tai 010 320 3443

Hyvinvointikeskus Hyvä Olo Ilona, Tampere

Tarjoamme asiakkaillemme korkealaatuisia terveyden, kauneuden ja hyvinvoinnin palveluita Tampereella ja Pirkanmaalla. Kaikissa toimipisteissämme sinua odottavat palvelualttiit, koulutetut ammattilaiset, joille juuri sinun kehosi on tärkeä. Teemme vain sitä, missä olemme parhaita. Keskitymme hoitamaan asiamme sataprosenttisesti ja jättämään kehoosi hyvän muistijäljen, jolloin palaat aina takaisin.  Monipuolisiin hoitoihin on helppo varata aika netistä tai soittamalla. Jos haluat jotain vähän laadukkaampaa, valitse Hyvä Olo Ilona hyvinvointikeskus. Kohti parempaa oloa vuodesta 2003 lähtien.[:en]Ylellinen kokovartalohieronta kahdelle henkilölle samassa huoneessa kynttilöiden luodessa tunnelmavaloa ja rentouttavan musiikin soidessa. Duo-hoito sisältää kuohuviinitarjoilun.

Duo-hoitoja on kolme erilaista:
– duohieronta 90 min
– duo hot stone kuumakivihieronta 90 min
– intialainen päähieronta 45 min

MIKSI

Halutessasi elämääsi jotain ylellisyyttä tai parisuhteellesi lisää romantiikkaa, valitse ihana, rentouttava duo-hoito. Hoito on myös ihana lahjaidea hääparille, pariskunnille, ystävyksille.

KUKA

Duo-hoito tehdään kahden ammattitaitoisen hierojan yhteistyönä.
Duo-hoito pitää varata puhelimitse 010 320 3440 tai 010 320 3443

VARAA AIKA
puhelimitse
010 320 3440 tai
010 320 3443

 

Call Now Button