Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta rentouttaa mieltä, rauhoittaa oloa ja lievittää stressiä. Ayurvedaan perustuva hoito hiljentää mielen ja vaikuttaa tärkeisiin energiakeskuksiin eli chakroihin. Hoidossa käsitellään lapojen väli, olkavarret, rintalihakset, niska, pää, kasvot ja korvat. Hoito toteutetaan asiakkaan istuessa mukavasti tuolilla. Hoidossa ei käytetä hierontaöljyjä tai -rasvoja ja päällä saa olla t-paita. Hoito on ennen kaikkea mielikuvamatka omaan sisimpään. Samalla rentoudut musiikin ja kynttilöiden luomassa tunnelmassa.

Intialaisella päähieronnalla voidaan saada helpotusta mm. seuraaviin vaivoihin:

  • niska-hartiaseudun sekä pään alueen ongelmat
  • päänsärky, migreeni, huimaus
  • silmien ja korvien ongelmat
  • tinnitus
  • stressi ja keskittymisongelmat
  • muistiongelmat
  • unettomuus
Kenelle intialainen päähieronta sopii?

Hoito sopii hyvin myös raskaana oleville. Kysy myös 2-3 henkilön hoitopaketteja esimerkiksi hääparille, vanhemmille, ystäville ja pariskunnille. Intialainen päähieronta on ihana lahjaidea kaverille. Osta lahjakortti tästä.

Lue lisää ayurveda-perinteestä Maharishi Ayurveda -yhdistyksen sivuilta.

KUKA

Hyvinvointikeskuksessamme intialaista päähierontaa tekevät Pauliina Hyvönen, Roosa Pelkonen ja Venja Järvinen.

VARAA AIKA

Hyvinvointikeskus Hyvä Olo Ilona, Tampere

Tarjoamme asiakkaillemme korkealaatuisia terveyden, kauneuden ja hyvinvoinnin palveluita Tampereella ja Pirkanmaalla. Kaikissa toimipisteissämme sinua odottavat palvelualttiit, koulutetut ammattilaiset, joille juuri sinun kehosi on tärkeä. Teemme vain sitä, missä olemme parhaita. Keskitymme hoitamaan asiamme sataprosenttisesti ja jättämään kehoosi hyvän muistijäljen, jolloin palaat aina takaisin.  Monipuolisiin hoitoihin on helppo varata aika netistä tai soittamalla. Jos haluat jotain vähän laadukkaampaa, valitse Hyvä Olo Ilona hyvinvointikeskus. Kohti parempaa oloa vuodesta 2003 lähtien.

Call Now Button