Äijähieronta

Äijähieronta on reipasta ja tuntuvaa käsittelyä. Jos haluat pientä pintaremonttia, saat tunnissa esimerkiksi selän kuntoon. Useasti tosi äijät lähtevät hoitoon vasta kun oireet ovat jo päässeet pahoiksi. Yksi hierontakerta ei silloin aina riitä, vaan äijähieronta suositellaan otettavan kuuriluontoisena.

Hieronnan vaikutusta mielenterveyteen on tutkittu myös tieteellisesti. Katso esimerkiksi Tanja Jakosen väitöskirja hieronnasta psykiatrisen potilaan auttamismenetelmänä (Lapin yliopisto 2004).

Kenelle äijähieronta sopii?

Jos haluat selän kuntoon, valitse tunnin hoito. Jos haluat, että koko kroppa on hoidon jälkeen kunnossa, valitse 90 minuutin hoito.

KUKA

Hyvinvointikeskuksessamme äijähierontaa tekee Lauri Ikonen.

VARAA AIKA

 

Maksuvälineeksi äijähierontaan käyvät myös Työkuntoseteli ja ePassi Hyvinvointi -etu.

ePassi         Työkuntoseteli

Hyvinvointikeskus Hyvä Olo Ilona, Tampere

Tarjoamme asiakkaillemme korkealaatuisia terveyden, kauneuden ja hyvinvoinnin palveluita Tampereella ja Pirkanmaalla. Kaikissa toimipisteissämme sinua odottavat palvelualttiit, koulutetut ammattilaiset, joille juuri sinun kehosi on tärkeä. Teemme vain sitä, missä olemme parhaita. Keskitymme hoitamaan asiamme sataprosenttisesti ja jättämään kehoosi hyvän muistijäljen, jolloin palaat aina takaisin.  Monipuolisiin hoitoihin on helppo varata aika netistä tai soittamalla. Jos haluat jotain vähän laadukkaampaa, valitse Hyvä Olo Ilona hyvinvointikeskus. Kohti parempaa oloa vuodesta 2003 lähtien.