Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta eli hot stone -hoito on ylellinen hyvän olon hoito, joka hemmottelee ja rentouttaa.
Tehokas ja rentouttava kuumakivihieronta on kestoltaan 60 tai 90 minuuttia. Hoidon aikana käsitellään alaselkä, lapojen väli, niska-hartiaseutu, pää, kädet ja rintalihakset. Tuloksena on taivaallinen olo.

Kenelle kuumakivihieronta sopii?

Kuumakivihieronta lievittää stressiä ja kivien lämpö vaikuttaa syvälle lihaksiin, minkä vuoksi hoidon rentouttava vaikutus on huomattava. Kuumakivihoito on myös ihana lahjaidea ystävälle.
Lue lisää kuumakivihieronnan hyödyistä Healthline-julkaisusta (englanniksi).

KUKA

Hyvinvointikeskuksessamme kuumakivihierontaa tekevät alan ammattilaiset Pauliina Hyvönen, Roosa Pelkonen, Janita Heikkilä, Ilona Fagerlund-Rauhanen, Annika Halonen ja Venja Järvinen.

VARAA AIKA

Hyvinvointikeskus Hyvä Olo Ilona, Tampere

Tarjoamme asiakkaillemme korkealaatuisia terveyden, kauneuden ja hyvinvoinnin palveluita Tampereella ja Pirkanmaalla. Kaikissa toimipisteissämme sinua odottavat palvelualttiit, koulutetut ammattilaiset, joille juuri sinun kehosi on tärkeä. Teemme vain sitä, missä olemme parhaita. Keskitymme hoitamaan asiamme sataprosenttisesti ja jättämään kehoosi hyvän muistijäljen, jolloin palaat aina takaisin.  Monipuolisiin hoitoihin on helppo varata aika netistä tai soittamalla. Jos haluat jotain vähän laadukkaampaa, valitse Hyvä Olo Ilona hyvinvointikeskus. Kohti parempaa oloa vuodesta 2003 lähtien.

Call Now Button