Purentalihashieronta

Purentalihashieronta on hoito, jossa keskitytään niskan, kaulan, rintalihasten ja kasvojen alueen hierontaan myös suun sisäpuolelta.

Jännittyneen niskan oireet (muun muassa “tension neck”) etenevät kroonistuessaan myös kasvojen alueelle, purentalihaksiin. Kiire ja stressi ruumiillistuvat kehon kannettavaksi, jolloin hartiat nousevat korviin ja lihakset ovat jännittyneenä suuremmin osan päivästä. Jännityksiä lisää huono nukkumisergonomia.

Purentalihashieronta voi helpottaa jo yhdenkin käsittelyn jälkeen päänsärkyä ja hampaiden narskuttelua. Hieronta laukaisee lihasjännityksiä ja hermopinteitä ja vapauttaa hermotusta, jolloin kehon nestekierrot vilkastuvat. Positiivisia vaikutuksia purentalihashieronnalla on muun muassa verenkiertoon, aineenvaihduntaan ja imunestekiertoon. Purentalihashieronta on todettu hyväksi hoidoksi myös kasvojen alueen turvotuksissa.

Kenelle purentalihashieronta sopii?

Purentalihashieronnan erityinen kohderyhmä ovat tietokoneella istuvat päätetyöntekijät ja muut ergonomisesti huonoissa asennoissa työskentelevät. 

Lue lisää purentalihashieronnasta YLEn uutisista.

Purentalihashierontaa antavat Hyvä Olo Ilona -hyvinvointikeskuksessa koulutetut ammattilaiset Lauri Ikonen, Roosa Pelkonen, Janita Heikkilä, Annika Halonen, Senni Tulonen ja Ilona Fagerlund-Rauhanen.

Varaa aika

Hyvinvointikeskus Hyvä Olo Ilona, Tampere

Tarjoamme asiakkaillemme korkealaatuisia terveyden, kauneuden ja hyvinvoinnin palveluita Tampereella ja Pirkanmaalla. Kaikissa toimipisteissämme sinua odottavat palvelualttiit, koulutetut ammattilaiset, joille juuri sinun kehosi on tärkeä. Teemme vain sitä, missä olemme parhaita. Keskitymme hoitamaan asiamme sataprosenttisesti ja jättämään kehoosi hyvän muistijäljen, jolloin palaat aina takaisin. Monipuolisiin hoitoihin on helppo varata aika netistä tai soittamalla. Jos haluat jotain vähän laadukkaampaa, valitse Hyvä Olo Ilona hyvinvointikeskus. Kohti parempaa oloa vuodesta 2003 lähtien.

Call Now Button