Raskausajan hieronta

Raskausajan hieronta on turvallista, hellävaraista ja helpottaa oloa. Raskaus on luonnollinen tila ja hyvä hetki pysähtyä hoitamaan omaa kehoa.  Kaikki, mikä rentouttaa odottavaa äitiä, on aina eduksi raskaudelle ja tulevalle vauvalle. Hyvä Olo Ilonassa olemme erikoistuneet hoitamaan odottavaa äitiä koko raskauden ajan.

Hieronnassa huomioidaan aina raskauden vaihe ja etenemisen aiheuttamat fyysiset ja psyykkiset muutokset. Raskaushieronta voidaan suorittaa puoli-istuvassa asennossa tai kylkimakuulla, huomioiden aina hierottavan mukavuus ja keholliset tuntemukset.

Kenelle raskausajan hieronta sopii?

Raskausajan hieronta sopii kaikille terveille odottaville äideille. Jos epäröit, sopiiko hieronta sinulle, varmista asia lääkäriltäsi. Raskaushieronta ei korvaa terveydenhoidon ammattilaisten antavaa hoitoa ja neuvontaa.

  • raskausajan hieronta helpottaa odottavan äidin kehon muutoksista johtuvia kiputiloja
  • helpottaa turvotuksia käsissä ja jaloissa
  • vähentää stressiä ja auttaa rentoutumaan sekä helpottaa fysiologisia ja hormonaalisia ongelmia sekä ruoansulatusvaivoja
  • lisää nestekiertoa ja vähentää siten suonikohjujen muodostumisia.
  • tehostaa sekä äidin että vauvan veren hapettumista ja kuona-aineiden poistumista
  • lievittää lihaskramppien, suonenvetojen, sekä iskias- ja liitoskipujen muodostumista
  • valmistaa sekä kehoa että mieltä synnytykseen

KUKA

Hyvinvointikeskus Hyvä Olo Ilonassa raskausajan hierontaa antavat siihen koulutetut ammattilaiset Lauri Ikonen, Roosa Pelkonen, Janita Heikkilä, Ilona Fagerlund-Rauhanen, Sirkku Tilli, Annika Halonen, Senni Tulonen ja Pauliina Hyvönen.

VARAA AIKA

Hyvinvointikeskus Hyvä Olo Ilona, Tampere

Tarjoamme asiakkaillemme korkealaatuisia terveyden, kauneuden ja hyvinvoinnin palveluita Tampereella ja Pirkanmaalla. Kaikissa toimipisteissämme sinua odottavat palvelualttiit, koulutetut ammattilaiset, joille juuri sinun kehosi on tärkeä. Teemme vain sitä, missä olemme parhaita. Keskitymme hoitamaan asiamme sataprosenttisesti ja jättämään kehoosi hyvän muistijäljen, jolloin palaat aina takaisin.  Monipuolisiin hoitoihin on helppo varata aika netistä tai soittamalla. Jos haluat jotain vähän laadukkaampaa, valitse Hyvä Olo Ilona hyvinvointikeskus. Kohti parempaa oloa vuodesta 2003 lähtien.

 

Call Now Button