Stressiniskahieronta

Stressiniskahieronta on tehokas täsmähoito jännittyneen niska-hartiaseudun alueelle. Hieronnassa käytetään erikoisöljyä tehostamaan hoidon vaikutusta. Stressiniskahieronta perustuu hieronnan, kipu- eli trigger-pisteiden käsittelyn ja eteerisen öljyn yhteisvaikutukseen. Tämä on erittäin suosittu hoito. Hoito ei sovi raskaana olevalle tai imettävälle. Mikäli olet allergikko,  astmaatikko, käyt syöpähoidoissa tai terveydentilassasi on muuta huomioitavaa, kerrothan siitä hoitajalle.

Hieronta laukaisee tehokkaasti lihaskramppeja ja jännitystiloja lämmittäen, hoitaen ja elvyttäen tukkoista lihasta sekä kiihdyttäen aineenvaihduntaa.
Eteerisellä öljyllä voidaan vaikuttaa suoraan kipuhermopäätteeseen. Vaikutusta saadaan aikaan myös laskemalla turvotusta ja laukaisemalla lihaskouristusta. Hajuaistin ja aivojen limbisen järjestelmän kautta eteerisen öljyn hoitava vaikutus ulottuu myös mieleen.

Parhaimmat ja pitkäkestoisimmat tulokset saadaan uusimalla hieronta useasti lyhyen aikavälin sisällä, jolloin uusia jännitystiloja ei pääse syntymään.

MIKSI
  • Stressiniskahieronta kohottaa mielialaa
  • laukaisee lihasjännityksiä
  • lievittää kipua
  • parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa
  • poistaa stressiä
  • palauttaa työ -ja toimintakyvyn

Stressiniskahieronta on niska-hartiaseudun tehokäsittely, jolla helpotetaan oloa ja kohotetaan mielialaa!

Kenelle stressiniskahieronta sopii?

Stessiniskahieronta ei sovellu tai soveltuu vain rajoitetusti raskaana oleville, imettäville, syöpähoitoa saaville, astmaatikoille tai allergisille. Konsultoithan lääkäriä tai hierojaa ennen hoitoa.

Hoidossa käytetään Kramppimix-öljyä, joka on valmistettu varta vasten lihaskramppien ja jännitystilojen laukaisuun. Öljy sisältää meiramia, viinirypäleöljyä, auringonkukkaöljyä, laventelia, inkivääriä, pippuria, eucalyptusta sekä timjamia. Lue lisää eteerisistä öljyistä (englanniksi).

KUKA

Hyvinvointikeskuksessamme stressiniskahierontaa tekevät alan ammattilaiset
Anna-Maija Uutela, Lauri Ikonen, Roosa Pelkonen, Janita Heikkilä, Ilona Fagerlund-Rauhanen, Sirkku Tilli, Annika Halonen, Senni Tulonen, Venja Järvinen ja Pauliina Hyvönen.

VARAA AIKA

Hyvinvointikeskus Hyvä Olo Ilona, Tampere

Tarjoamme asiakkaillemme korkealaatuisia terveyden, kauneuden ja hyvinvoinnin palveluita Tampereella ja Pirkanmaalla. Kaikissa toimipisteissämme sinua odottavat palvelualttiit, koulutetut ammattilaiset, joille juuri sinun kehosi on tärkeä. Teemme vain sitä, missä olemme parhaita. Keskitymme hoitamaan asiamme sataprosenttisesti ja jättämään kehoosi hyvän muistijäljen, jolloin palaat aina takaisin.  Monipuolisiin hoitoihin on helppo varata aika netistä tai soittamalla. Jos haluat jotain vähän laadukkaampaa, valitse Hyvä Olo Ilona hyvinvointikeskus. Kohti parempaa oloa vuodesta 2003 lähtien.[:en]Stressiniskahieronta on tehokas täsmähoito jännittyneen niska-hartiaseudun alueelle. Hieronnassa käytetään erikoisöljyä tehostamaan hoidon vaikutusta. Stressiniskahieronta perustuu hieronnan, kipu- eli trigger-pisteiden käsittelyyn ja eteerisen öljyn yhteisvaikutukseen. Tämä on erittäin suosittu hoito. Hoito ei sovi raskauden ja imetyksen aikana. Mikäli olet allerginen tai astmaatikko tai käyt syöpähoidoissa tai terveydentilassasi on muuta erityistä, kerrothan siitä hoitajalle.

MIKSI
Hoito laukaisee tehokkaasti lihaskramppeja ja jännitystiloja lämmittäen, hoitaen ja elvyttäen tukkoista lihasta sekä kiihdyttäen aineenvaihduntaa.
Eteerisellä öljyllä voidaan vaikuttaa suoraan kipuhermopäätteeseen. Vaikutusta saadaan aikaan myös laskemalla turvotusta ja laukaisemalla lihaskouristusta. Hajuaistin ja aivojen limbisen järjestelmän kautta eteerisen öljyn hoitava vaikutus ulottuu myös mieleen.

Stressiniskahieronnan vaikutuksia
– Kohottaa mielialaa
– Laukaisee lihasjännityksiä
– Lievittää kipua
– Parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa
– Poistaa stressiä
– Palauttaa työ -ja toimintakyvyn

Stressiniskahieronta on niska-hartiaseudun tehokäsittely, jolla helpotetaan oloa ja kohotetaan mielialaa!

Stressiniskahieronnan esteitä
– Raskaus, imetys
– Syöpähoito
– Astma ja allergiat (yksilöllisyys)
– Hoidossa käytetään Kramppimix -öljyä, joka on valmistettu varta vasten lihaskramppien ja jännitystilojen laukaisuun. Öljy sisältää meiramia, viinirypäleöljyä, auringonkukkaöljyä, laventelia, inkivääriä, pippuria, eucalyptusta sekä timjamia (huom. allergiat)

Parhaimmat ja pitkäkestoisimmat tulokset saadaan uusimalla hoito useasti lyhyen aikavälin sisällä, jolloin uusia jännitystiloja ei kerkiäisi syntymään.

KUKA

Hyvinvointikeskuksessamme stressiniskahierontaa tekevät alan ammattilaiset
Anna-Maija Uutela
Tiia Manninen
Pauliina Hyvönen

VARAA AIKA

Call Now Button