Stressiniskahieronta

Stressiniskahieronta on tehokas täsmähoito jännittyneen niska-hartiaseudun alueelle. Hieronnassa käytetään erikoisöljyä tehostamaan hoidon vaikutusta. Stressiniskahieronta perustuu hieronnan, kipu- eli trigger-pisteiden käsittelyn ja eteerisen öljyn yhteisvaikutukseen. Tämä on erittäin suosittu hoito. Hoito ei sovi raskaana olevalle tai imettävälle. Mikäli olet allergikko,  astmaatikko, käyt syöpähoidoissa tai terveydentilassasi on muuta huomioitavaa, kerrothan siitä hoitajalle.

Hieronta laukaisee tehokkaasti lihaskramppeja ja jännitystiloja lämmittäen, hoitaen ja elvyttäen tukkoista lihasta sekä kiihdyttäen aineenvaihduntaa.
Eteerisellä öljyllä voidaan vaikuttaa suoraan kipuhermopäätteeseen. Vaikutusta saadaan aikaan myös laskemalla turvotusta ja laukaisemalla lihaskouristusta. Hajuaistin ja aivojen limbisen järjestelmän kautta eteerisen öljyn hoitava vaikutus ulottuu myös mieleen.

Parhaimmat ja pitkäkestoisimmat tulokset saadaan uusimalla hieronta useasti lyhyen aikavälin sisällä, jolloin uusia jännitystiloja ei pääse syntymään.

MIKSI
  • Stressiniskahieronta kohottaa mielialaa
  • laukaisee lihasjännityksiä
  • lievittää kipua
  • parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa
  • poistaa stressiä
  • palauttaa työ -ja toimintakyvyn

Stressiniskahieronta on niska-hartiaseudun tehokäsittely, jolla helpotetaan oloa ja kohotetaan mielialaa!

Kenelle stressiniskahieronta sopii?

Stessiniskahieronta ei sovellu tai soveltuu vain rajoitetusti raskaana oleville, imettäville, syöpähoitoa saaville, astmaatikoille tai allergisille. Konsultoithan lääkäriä tai hierojaa ennen hoitoa.

Hoidossa käytetään Kramppimix-öljyä, joka on valmistettu varta vasten lihaskramppien ja jännitystilojen laukaisuun.

VARAA AIKA ja kysy lisää info@hyvaoloilona.fi

Call Now Button