Urheiluhieronta

Urheiluhieronta on klassisen hieronnan soveltamista urheilijoiden tarpeisiin. Siinä käsitellään  liikkuvalla painannalla, sivelyillä ja muilla hierontaotteilla kehon pehmeitä osia, tähtäimenä urheilutuloksien parantaminen. Urheiluhieronnasta saa apua rentoutumiseen ja se auttaa keskittymään tulevaan suoritukseen.

Ensimmäisen hoitokerran jälkeen voi esiintyä huonovointisuutta ja päänsärkyä. Huonovointisuus johtuu siitä, että lihaksissa oleva laktaatti eli maitohappo imeytyy  hieronnan seurauksena verenkiertoon.

Hieronnan merkitys urheilussa on tärkeä. Urheiluhieronta tukee ja palvelee harjoittelua, ei ehkäise tai rajoita sitä.

Miksi urheiluhieronta?

Urheiluhieronta auttaa rentoutumaan ja keskittymään tulevaan harjoitukseen tai kilpailuun sekä parantaa suorituskykyä. Hieronta mahdollistaa suuremman irtiottokyvyn; tahdonalaisesti kehosta voi saada irti 80%, hierontakäsittelyn avulla jopa 90%.

Hieronnalla tehostetaan kilpailuvalmiutta ja se vaikuttaa sekä psyykkiseen että fyysiseen suoritusvalmiuteen. Käsittely vaikuttaa urheilijaan myös psykofyysisesti, mikä perustuu avoimeen ja luottamukselliseen vuorovaikutussuhteeseen urheilijan ja terapeutin välillä.

KUKA

Hyvinvointikeskuksessamme urheiluhierontaa tekevät koulutetut ammattilaiset, joiden erityisosaamista on urheilijan lihashuolto.

Anna-Maija Uutela
Ilona Fagerlund-Rauhanen
Roosa Pelkonen
Janita Heikkilä
Senni Tulonen
Antti Teräs
Venja Järvinen

VARAA AIKA

 

Maksuvälineeksi urheiluhierontaan käyvät myös Työkuntoseteli ja ePassi Hyvinvointi -etu.

ePassi         Työkuntoseteli

Hyvinvointikeskus Hyvä Olo Ilona, Tampere

Tarjoamme asiakkaillemme korkealaatuisia terveyden, kauneuden ja hyvinvoinnin palveluita Tampereella ja Pirkanmaalla. Kaikissa toimipisteissämme sinua odottavat palvelualttiit, koulutetut ammattilaiset, joille juuri sinun kehosi on tärkeä. Teemme vain sitä, missä olemme parhaita. Keskitymme hoitamaan asiamme sataprosenttisesti ja jättämään kehoosi hyvän muistijäljen, jolloin palaat aina takaisin.  Monipuolisiin hoitoihin on helppo varata aika netistä tai soittamalla. Jos haluat jotain vähän laadukkaampaa, valitse Hyvä Olo Ilona hyvinvointikeskus. Kohti parempaa oloa vuodesta 2003 lähtien.[:en]Urheiluhieronta on klassisen hieronnan soveltamista urheilijoiden tarpeisiin. Siinä käsitellään kehon pehmeitä osia liikkuvan painannan, sivelyjen ja muiden hierontaotteiden muodossa tähtäimessä parantaa urheilutuloksia. Urheiluhieronta auttaa rentoutumaan ja keskittymään tulevaan suoritukseen.
Ensimmäisen hoitokerran jälkeen on hyvin tavallista, että voi esiintyä huonovointisuutta ja päänsärkyä. Tämä johtuu siitä, että lihaksissa on runsaasti laktaattia eli maitohappoa, joka hieronnan seurauksena imeytyy verenkiertoon.
Urheiluhieronta tukee ja palvelee harjoittelua, ei ehkäise tai rajoita sitä.

MIKSI
Urheiluhieronta auttaa rentoutumaan ja keskittymään tulevaan harjoitukseen tai kilpailuun sekä parantaa suorituskykyä. Se mahdollistaa suuremman irtiottokyvyn: tahdonalaisesti saadaan irti 80%, hierontakäsittelyn avulla jopa 90%.
Hieronnalla tehostetaan kilpailuvalmiutta; sekä psyykkistä että fyysistä suoritusvalmiutta. Käsittely vaikuttaa urheilijaan myös psykofyysisesti, mikä perustuu avoimeen ja luottamukselliseen vuorovaikutussuhteeseen urheilijan ja terapeutin välillä.

KUKA
Hyvinvointikeskuksessamme urheiluhierontaa tekevät siihen koulutetut ammattilaiset

Anna-Maija Uutela
Miia Veijo
Ilona Fagerlund-Rauhanen

VARAA AIKA

Call Now Button