Yhteystiedot

Ollaan yhteyksissä

Miten löydät meidät

Hyvinvointikeskus

Parasta palvelua Pirkanmaalla vuodesta 2003 lähtien. Tarjoamme asiakkaillemme korkealaatuisia terveyden ja hyvinvoinnin palveluita.

Koskipuisto

Koskikatu 7 A 2  krs., Tampere
info@hyvaoloilona.fi
010 320 3440

Olemme palvelleet jo vuosia asiakkaitamme arvokiinteistö ”Ruuskasen talossa” Koskikadulla, Tampereen sydämessä. Sijaintimme on loistava myös kauempaa tuleville, sillä juna- ja linja-autoasema ovat muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Lähellä sijaitsevat Hämpin, Koskikeskuksen, Stockmannin ja Plevnan parkkitalot. Löydät meidät hyvin Tammerkosken kupeesta, Hotelli Cumuluksen vierestä. Toisessa kerroksessa sijaitsevaan hoitolaamme pääset myös hissillä.

Technopolis, Yliopistonrinne

Kalevantie 2, Tampere
info@hyvaoloilona.fi
010 320 3443

Autoilija, navigoi osoitteeseen Ratapihankatu 51. Jos tulet klo 8-17 pääset A-talon parkkihalliin ja sieltä hissillä 3. kerrokseen. Hoitaja hakee sinut 3. kerroksen sohva-alueelta.

Jos tulet klo 17 jälkeen omalla autolla, niin aja katutasoon ja  valitse A-talon sisäänkäynti. Hoitaja hakee sinut ovelta (sillä ovet ovat lukossa), voit halutessasi varmistaa saapumisesi soittamalla 010 320 3443.

Palvelemme Technopoliksessa vain ajanvarauksella!

Kaukajärvi

Santaharjuntie 41, Kaukajärvi
info@hyvaoloilona.fi
010 320 3446

Avaamme helmikuussa Hyvä Olo Ilona hyvinvointikeskuksen uuden toimipisteen Kaukajärvelle. Kivijalassa sijaitsevaan liiketilaan avaamme hierontapalvelun lisäksi myös terveyskaupan, joka on avoinna kello 10-17. Käynti liikkeeseen onnistuu helposti myös liikuntaesteisiltä.

Toijala

Valtatie 18, Toijala (sisäpiha)
info@hyvaoloilona.fi
010 320 3445

Olemme avanneet Hyvä Olo Ilona hyvinvointikeskuksen uuden toimipisteen Toijalaan.
Toijala on kasvava Akaan kaupungin keskustaajama, mistä on nopeat kulkuyhteydet Tampereelle, autolla n. 25 minuuttia.

Kysymyksiä?