Hyvinvointikeskus Hyvä Olo Ilona on ollut pitkään osana hoitopolkua lapsettomuushoidoissa tukemassa lääketieteellisiä hoitoja. Akupunktio on tasapainottava, rentouttava ja riskitön hoito lääketieteellisten hedelmällisyyshoitojen tukena.

Jos potilas on lapsettomuushoitojen aikana vähemmän stressaantunut, syö terveellisesti, eikä hänellä ole kipuja, tilanne on kokonaisuuden kannalta parempi. Akupuntiohoidosta hedelmällisyyshoitojen aikana ei ole haittaa terveydelle. Akupunktiolla pyritään tasapainoittamaan kehon toimintaa ja alentamaan stressihormoonitasoja.

Akupunktio

Akupunktio on vanha kiinalainen hoitomenetelmä, joka on saavuttanut vakiintuneen aseman lääketieteellisenä hoitomuotona. Akupunktiolla voidaan saada helpotusta unettomuuteen, masentuneisuuteen ja hermostollisiin oireisiin. Akupunktion seurauksena aivoissa endorfiinin eli mielihyvähormonin vapautuminen lisääntyy ja näin lihakset rentoutuvat. Voimakas ärsytys estää kipuaistimuksen kulun aivoihin. Akupunktio sopii myös neulakammoiselle, sillä hyvinvointikeskus Hyvä Olo Ilonassa käsittely tehdään erittäin hellävaraisesti.

Lue lisää akupunktiosta Duodecimin Terveyskirjastosta.

VARAA AIKA ja kysy lisää info@hyvaoloilona.fi

Call Now Button