Faskia lihaskalvokäsittely

Faskia lihaskalvokäsittely tai lihaskalvohieronta on tekniikka, joka kohdistuu lihasten sijaan lihasta ympäröiviin kalvoihin parantaen niiden aineenvaihduntaa ja venyttäen niitä. Faskia eli lihaskalvo voi kiristyä tai siitä voi tulla liian tiukka ryhdin, skolioosin, rasitusvamman, arpien tai monen muun syyn vuoksi. Kun faskia kiristyy tai siihen muodostuu kiinnikkeitä, kireys heijastuu muualle kehoon. Lihaskalvokäsittely hoitaa selän aluetta, reisiä, pohkeita, säären etuosaa, niska-hartiaseutua jne. Hoito voidaan yhdistää myös perinteiseen hierontaan.

Kenelle faskia lihaskalvokäsittely sopii?

Lihaskalvohieronta eli faskiakäsittely on tehokas hoitomuoto kiinnikkeiden poistamiseksi. Hoidolla saadaan hyviä tuloksia ryhdin ja liikkuvuuden parantamiseksi. Käsittely vapauttaa lihasjännityksiä, lievittää kipua sekä lisää rangan ja nivelten liikkuvuutta. 

Lue lisää lihaskalvohieronnasta Yle Akuutista.

KUKA

Hyvinvointikeskuksessamme faskiakäsittelyä tekevät siihen koulutetut ammattilaiset Sirkku TilliLauri Ikonen, Annika Halonen ja Janita Heikkilä.

VARAA AIKA

Hyvinvointikeskus Hyvä Olo Ilona, Tampere

Tarjoamme asiakkaillemme korkealaatuisia terveyden, kauneuden ja hyvinvoinnin palveluita Tampereella ja Pirkanmaalla. Kaikissa toimipisteissämme sinua odottavat palvelualttiit, koulutetut ammattilaiset, joille juuri sinun kehosi on tärkeä. Teemme vain sitä, missä olemme parhaita. Keskitymme hoitamaan asiamme sataprosenttisesti ja jättämään kehoosi hyvän muistijäljen, jolloin palaat aina takaisin.  Monipuolisiin hoitoihin on helppo varata aika netistä tai soittamalla. Jos haluat jotain vähän laadukkaampaa, valitse Hyvä Olo Ilona hyvinvointikeskus. Kohti parempaa oloa vuodesta 2003 lähtien.

Call Now Button