Akupunktio

Akupunktio on vanha kiinalainen hoitomenetelmä, joka on saavuttanut vakiintuneen aseman lääketieteellisenä hoitomuotona. Akupunktiolla voidaan saada helpotusta unettomuuteen, masentuneisuuteen ja hermostollisiin oireisiin. Akupunktion seurauksena aivoissa endorfiinin eli mielihyvähormonin vapautuminen lisääntyy ja näin lihakset rentoutuvat. Voimakas ärsytys estää kipuaistimuksen kulun aivoihin.

MIKSI

Akupunktiolla on saatu hyviä hoitotuloksia muun muassa niska-hartiaseudun ja selän kiputiloissa sekä erilaisten päänsärkyjen ja migreenin hoidossa. Kivunhoitona akupunktiota käytetään tuloksekkaasti mm. seuraaviin oireisiin:

  • olkapääkipu
  • polvi- tai lonkkakulumasta aiheutuva särky
  • tenniskyynärpään ja golfkyynärpään aiheuttamat oireet
Kenelle akupunktio sopii?

Akupunktio sopii myös neulakammoiselle, sillä hyvinvointikeskus Hyvä Olo Ilonassa käsittely tehdään erittäin hellävaraisesti. Hoito suositellaan otettavaksi sarjana (3 – 10 kertaa). Ensimmäisen kahden viikon ajan akupunktiossa on hyvä käydä kaksi kertaa viikossa, minkä jälkeen kerran viikossa. Akupunktiohoito ei ole este verenluovutukselle.

Lue lisää akupunktiosta Duodecimin Terveyskirjastosta.

KUKA

Akupunktio annetaan ammattilaisen toimesta. Hoitajana toimii terveydenhuollon rekisteriin kuuluva lähihoitaja/hieroja, jolla on useiden vuosien laaja kokemus potilastyöstä sekä kiinalaisen akupunktiotaidon hallinnasta. Ammattiosaamisen merkkinä pidämme myös laajaa verkostoitumista terveydenhuollon eri aloille. Näin hoitaja osaa ohjaa sinut tarvittaessa eteenpäin, jotta saat itsellesi parhaan mahdollisen avun.

Hyvinvointikeskuksessamme akupunktiohoitoa antaa Ilona Fagerlund-Rauhanen.

Akupunktio ja hieronta

Akupunkiohoitoon voi yhdistää samalla käyntikerralla myös hieronnan, jolloin hoidon vaikutus on tehokas. Yhdistelmä sopii erittäin hyvin  hyvin monien hermoperäisien vaivojen hoitoon. 

Purentaelimistön akupunktio

Purentaelimistön akupunktio on erinomainen tukihoito purentaelimistön fysioterapian (TMD) tai purentalihashieronnan rinnalle. Suosittelemme ensin käyntiä purentaelimistön fysioterapeutille.

VARAA AIKA

Maksuvälineeksi akupunktioon käy myös Työkuntoseteli (lääkärin lähetteellä).

ePassi

Hyvinvointikeskus Hyvä Olo Ilona, Tampere

Tarjoamme asiakkaillemme korkealaatuisia terveyden, kauneuden ja hyvinvoinnin palveluita Tampereella ja Pirkanmaalla. Kaikissa toimipisteissämme sinua odottavat palvelualttiit, koulutetut ammattilaiset, joille juuri sinun kehosi on tärkeä. Teemme vain sitä, missä olemme parhaita. Keskitymme hoitamaan asiamme sataprosenttisesti ja jättämään kehoosi hyvän muistijäljen, jolloin palaat aina takaisin.  Monipuolisiin hoitoihin on helppo varata aika netistä tai soittamalla. Jos haluat jotain vähän laadukkaampaa, valitse Hyvä Olo Ilona hyvinvointikeskus. Kohti parempaa oloa vuodesta 2003 lähtien.

Call Now Button