Ilona Fagerlund-Rauhanen

Hyvinvointikeskus Hyvä Olo Ilona on syntynyt ajatuksesta tarjota kokonaisvaltaisia ja parempia terveyden ja hyvinvoinnin palveluita pirkanmaalaisille.

Olen työskennellyt terveyden ja hyvinvoinnin parissa vuodesta 1997 lähtien. Hyvinvointikeskus Hyvä Olo Ilona näki päivänvalon vuonna 2003. Lähdimme liikkeelle niin pienestä huoneesta, että joskus oli pidettävä hierontahuoneen ovea auki, jotta sekä hoidettava että hoitaja mahtuivat sisään.

Tänä päivänä toimimme Tampereen ydinkeskustassa Hämeen kadulla, Stockmannin vieressä lähes 200 neliön tiloissa. Tarjoamme huippumodernit tilat kuntoutukseen ja luentomahdollisuuksiin.

Toinen toimipisteemme sijaitsee Kaukajärvellä S-markettia vastapäätä.

 

Olen yrittäjä isolla sydämellä ja haluan innostaa, kannustaa ja hieman kyseenalaistaa myös muita yrittäjiä heidän kasvupoluillaan. Vastaan Hyvinvointikeskus Hyvä Olo Ilonan toiminnasta ja sen kehittämisestä. Lisäksi toimin yritysneuvojana ja mentorina valtakunnallisesti.

Voimme ylpeästi todeta, että olemme saaneet luotua ja kasvatettua lapsettomuuteen, raskauteen ja äitiyteen uusia palvelukonsepteja. Asiakkaamme ovat hyvin tietoisia nykypäivän trendeistä ja monimuotoisista palveluista. Me pystymme tarjoamaan erittäin vahvaa erityisosaamista ja palvelumuotoja, jotka hyvin täydentävät julkisen terveydenhuollon palveluita.

Olemme kasvuun tähtäävä ketterä, joustava, vastuullinen ja moniammatillinen pirkanmaalainen yritys. Haluamme tehdä yhteistyötä alamme parhaiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Halumme uusiutua ja kehittää ammattitaitoa on meille itsestäänselvyys ja arvomme ovat syvällä ja pohjautuvat rakkaudesta suomalaiseen työhön.

Arvostamme suuresti kaikkia mahdollisia palautteita ja olemme siitä erittäin kiitollisia. Haluamme kehittää palveluita tässä muuttuvassa maailmassa juuri Sinulle.  Haluamme antaa enemmän kuin osaat hoidoiltasi odottaa, tämä on meidän asiakaslupauksemme.

Jokaisesta palautteesta, jotka johtavat yrityksen kehittämiseen palkitsemme Sinut lahjakortilla. Voit antaa palautetta osoitteeseen ilona(a)hyvaoloilona.fi

Toimitaan turvallisesti ja vastuullisesti – kohti parempaa oloa!

Sähköposti: ilona@hyvaoloilona.fi

Varaa aika 

Call Now Button