Ilona_urheiluhieroja2

Ilona Fagerlund-Rauhanen

Hyvinvointikeskus Hyvä Olo Ilona on syntynyt ajatuksesta tarjota kokonaisvaltaisia ja parempia terveyden ja hyvinvoinnin palveluita pirkanmaalaisille.

Olen työskennellyt terveyden ja hyvinvoinnin parissa vuodesta 1997 lähtien. Hyvinvointikeskus Hyvä Olo Ilona näki päivänvalon vuonna 2003. Lähdimme liikkeelle niin pienestä huoneesta, että joskus oli pidettävä hierontahuoneen ovea auki, jotta sekä hoidettava että hoitaja mahtuivat sisään. Nykyisin tarjoamme n. 200 neliötä hoitotiloja Ruuskasen kiinteistössä Tampereen sydämessä Koskikadulla sekä muissa toimipisteissämme Tampereen Technopolis-rakennuksessa, Toijalassa ja Kaukajärvellä 2018 avatussa katutason hoitola-myymälässämme.

Valmistuessani aikanaan lähihoitajaksi sain stipendin oman työn arvostamisesta. Tämä oman työni arvostus -ajatus on lennättänyt minua eteen päin työelämässäni ja monissa muissakin elämäni asioissa.

Olen yrittäjä isolla sydämellä ja haluan innostaa myös muita yrittäjiä heidän kasvupoluillaan. Vastaan Hyvinvointikeskus Hyvä Olo Ilonan toiminnasta ja sen kehittämisestä. Lisäksi toimin yritysneuvojana ja mentorina.

Olemme vahva pirkanmaalainen kasvuyritys ja haluamme tehdä yhteistyötä parhaiden kumppaneiden kanssa.

Haluamme antaa enemmän kuin osaat hoidoiltasi odottaa. Tämä on meidän asiakaslupauksemme Sinulle. Kun toteat olevasi etuoikeutettu käydessäsi Hyvinvointikeskuksessamme, olemme lupauksemme lunastaneet. Tähtäämme toiminnassamme vain parhaaseen lopputulokseen.

Tiedämme, että palautteen antaminen vaatii Sinulta paljon aikaa, energiaa ja viitseliäisyyttä. Siksi arvostamme suuresti palautettasi ja olemme siitä erittäin kiitollisia, sillä haluamme kehittää palveluita juuri Sinulle.

Jokaisesta palautteesta yrityksen kehittämiseen palkitsemme sinut lahjakortilla. Anna palautetta osoitteeseen ilona(a)hyvaoloilona.fi

Annan Hyvinvointikeskus Hyvä Olo Ilonassa muun muassa seuraavia hoitoja:

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan palveluihimme, juuri sinä olet sen ansainnut.

Ystävällisesti

Toimitusjohtaja
ilona@hyvaoloilona.fi

Puh. 010 320 3440 / 010 320 3446

VARAA AIKA

Sinulle

Sinun hetkesi

Tule ja koe Hyvä Olo Ilona
Call Now Button