Janita Ojanen

Fysioterapeutti, urheiluhieroja

Heippa!

Olen ammatiltani fysioterapeutti ja urheiluhieroja. Liikunnallisuus, terveelliset elämäntavat ja hyvä olo ovat minulle tärkeitä. Asiakkaan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin huomioon ottaminen, on keskeisenä osana työssäni ja olen aidosti kiinnostunut juuri sinusta.

Fysioterapeuttina otan sinut vastaan yksilöllisesti ja lähden suunnittelemaan sekä toteuttamaan fysioterapiaa aina sinun toiveittesi ja tavoitteiden mukaisesti. Fysioterapeuttina olen työskennellyt eniten tuki- ja liikuntaelimistön kipujen ja ongelmien kanssa, mutta kokemusta on myös neurologisten potilaiden fysioterapiasta. Fysioterapialla pyrin poistamaan tai lievittämään kipua ja edistämään toimintakykyä, liikkumista sekä työkykyä. Asiakkaan motivointi, ohjaaminen ja neuvonta omatoimiseen harjoitteluun sekä liikunnalliseen aktiivisuuteen terveyden ylläpitämiseksi kuuluu myös tärkeänä osana fysioterapiaan. Harjoitteiden ohjaamisen lisäksi fysioterapiassa käytän menetelminä mm. erilaisia käsittelytapoja, hierontaa ja mobilisointia. Tavoitteena on asiakkaasta huolenpito kokonaisvaltaisesti ammattitaidolla suoritettuna. Ammattitaitoani kehitänkin jatkuvasti uusilla koulutuksilla ja itseäni haastamalla.

Hyvä olo Ilonassa työskentelen Kaukajärven toimipisteessämme. Nähdään siellä! Teen myös kotikäyntejä Tampereen alueella.

Erityisosaamisalueisiin kuuluu:

– Purentaelimistön toimintahäiriöiden (TMD) fysioterapia
– Faskiamanipulaatio @Stecco Level 1

Terveisin Janita

Hoidot, mitä teen:

Sähköposti: janita@hyvaoloilona.fi

Varaa aika

Call Now Button