Sirkku tilli

Fysioterapeutti, kuntohoitaja

Olen Sirkku Tilli, fysioterapian ammattilainen ja moniosaaja. Olen erikoistunut tuki- ja liikuntaelinten kipuihin ja ongelmiin ja  työkokemusta minulla on niiden parissa 28 vuoden ajalta. Tärkeimpänä asiana työssäni pidän kokonaisvaltaista asiakkaan auttamista sekä fyysisesti että psyykkisesti. Pyrin selvittämään ongelmien syyt perusteellisesti hoitoa varten ja löytämään oikeat keinot ennaltaehkäisyyn.

Tärkeintä on asiakkaan kuunteleminen. Pienikin vaiva vähentää liikunta-, toiminta- ja työkykyä ja pitkittyessään tai hoitamattomana aiheuttaa lisävaivoja.

Saan työstäni iloa, kun voin helpottaa ja jopa poistaa asiakkaan oireita ja kipuja. Olen itse aktiivinen liikkuja ja asiakkaan motivoiminen liikkumaan omien voimavarojen mukaan kuuluu kuntoutukseen oleellisena osana.

Kouluttauduin fysioterapeutiksi, koska minua kiinnosti ihminen kokonaisuudessaan ja halusin laajentaa ammattikuvaani. Pitkän urani aikana olen hoitanut monenlaisia  tuki- ja liikuntaelinten kipuja ja ongelmia ja saanut aikaan hyviä tuloksia. Olen suorittanut myös kuntohoitajan tutkinnon, joka antaa minulle pätevyyden manuaaliseen hoitoon (hieronta ja muu manuaalinen terapia). Nämä kaksi tutkintoa antavat minulle hyvän, monipuolisen ammattitaidon ja siitä olenkin saanut asiakkailta positiivista palautetta.

Esimerkiksi yhden askeleen ottaminen aktivoi 100 eri lihasta kehossasi! Mottoni onkin: Jostakin on aina aloitettava fysioterapiassakin.

Teen myös kotikäyntejä Tampereen keskustan alueella.

Fysioterapiassa osaamisalueitani ovat muun muassa

  • Niskan, rintarangan, hartiarenkaan ja yläraajojen mekaaniset häiriöt ja säteilykivut
  • Nilkkojen, polvien, lantion, lonkan ja alaselän mekaaniset häiriöt ja säteilykivut
  • Polvi- ja olkapääleikkausten jälkeinen kuntoutus
  • Polven ja lonkan tekonivelleikkausten jälkeinen kuntoutus
  • manuaalinen terapia
  • neuraalikudosmobilisaatio

Tervetuloa voimaan hyvin!

Hoidot, mitä teen:

Sähköposti: sirkku@hyvaoloilona.fi

Varaa aika

Call Now Button